AliExpress: 5 keer handsfree dankzij deze smartphone houders

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus bekijk hieronder vijf smartphonehouders die je in verschillende situaties het werk uit handen nemen.

AliExpress smartphonehouder voor op de fiets

Dit is een lekker Hollandse gadget: een smartphonehouder voor op je fiets. Dit exemplaar is voorzien van een lamp. Zo fiets je dubbel veilig: zonder smartphone in je hand en met licht aan. De houder is multifunctioneel. Hij heeft namelijk ook een ingebouwde 2000/4000 mAh batterij zodat je hem ook als powerbank kunt gebruiken.

Smartphonehouder fiets
Smartphonehouder voor op je fiets (Bron: AliExpress)

11,87 Euro

AliExpress Dush magnetische smartphonehouder voor in de auto

Smartphonehouders voor in de auto zijn soms grote onhandige apparaten. Dat geldt niet voor dit exemplaar. Deze houder is geschikt voor alle smartphone en voor de iPad. Hij roteert 360-graden en is gemakkelijk in de auto te bevestigen. De houder maakt gebruik van een magneet waardoor de meeste smartphones er gewoon op blijven plakken.

smartphonehouder auto
Smartphonehouder voor in de auto (Bron: AliExpress)

1,73 Euro

Magnetisch standaard voor smartphone en tablet

Dit smartphonestandaard kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen. De twee magneten klikken in elkaar in de vorm van een anker. Hang hem aan je sleutelbos om zo overal je smartphonestandaard of tablethouder bij je te hebben.

smartphonehouder magneet AliExpress
Magnetische smartphonehouder (Afbeelding: AliExpress)

6,40 Euro

Multifunctionele houder voor alle je gear én laadstation

Vergeet je altijd waar je je iPad neer hebt gelegd? Slingert je smartphone ergens rond in huis? En is je laptop ook al een paar dagen niet meer gesignaleerd? Dan is het misschien tijd voor een houder die al je apparaten bij elkaar houdt.

laadstation AliExpress
Multifunctionele houder en laadstation (Bron: AliExpress)

17,25 Euro

AliExpress smartphone standaard voor tijdens het bankhangen

Je smartphone de hele dag omhoog houden (of dat juist niet doen) is slecht voor je schouders, rug en je houding in het algemeen. Deze steady beugel doet daarom dit ‘zware’ werk voor je. Ultiem lui, maar erg handig.

AliExpress iPhone-houder
Hele steady iPhone-houder (Bron: AliExpress)

2,04 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 keer handsfree dankzij deze smartphone houders
Sluiten