Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 schijnbaar solide smartphonehoesjes voor de klunzen onder ons

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 stevige smartphonehoesjes voor je op een rij gezet. Deze hoesjes beschermen je toestel hopelijk tegen een val. Al is dat natuurlijk nooit echt een garantie wanneer je voor een hoesje van Ali kiest…

Schokbestendig smartphonehoesje voor Samsung smartphone

Op Ali staan smartphonehoesjes voor allerlei typen smartphones. Dit schokbestendige hoesje is verkrijgbaar voor verschillende Samsung smartphones. De bumper van de case is gemaakt van siliconen en de achterkant van hard plastic. De case ziet er solide genoeg uit voor wie zijn smartphone wel eens ergens tegenaan stoot, maar of hij een smartphone beschermt tegen een serieuze val is niet duidelijk.

smartphonehoesje shock proof AliExpress
Shockproof smartphonehoesje (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,58 euro

AliExpress topper: Stevige bumper voor verschillende iPhones

Dit tweede smartphonehoesje is er een voor verschillende iPhones; van iPhone 12 mini tot aan iPhone 11 Pro Max. De case ziet er vrij stevig uit en tovert je slanke smartphone om in een flink apparaat. Dat lijkt niet heel aantrekkelijk, maar een smartphone met een gebroken scherm is ook niet je van het. Het hoesje biedt 360-graden bescherming aan de iPhone en blokkeert het draadloos opladen niet. Vertrouw jij je dure iPhone toe aan een hoesje dat nog geen euro kost?

iPhone smartphonehoesje
Stevige smartphonecase voor iPhone (Afbeelding: AliEXpress)

Vanaf 0,35 euro

Driedelige valbestendige siliconen iPhone case

Ook dit stevige smartphonehoesje is bedoeld voor verschillende iPhones. Hij is zelfs beschikbaar voor oudere modellen zoals de iPhone 6, 6s, 7 en 8. Is jouw ‘oude’ toestel nog in leven? Gooi er dan snel een stevige case omheen zodat hij nog een paar jaar mee kan gaan.Deze case is gemaakt van hard plastic aan de binnenkant en zachter rubber aan de buitenkant. Doordat er ook een beschermende bumper om de voorkant van de smartphone zit biedt hij een goede 360-graden bescherming. Tenminste, dat is wat de verkoper ons wil laten geloven.

siliconen hoesje AliExpress
Siliconen smartphonehoesje (Afbeelding: AliExpress)

3,31 euro

360-graden smartphonehoesje

Een ander 360-graden smartphone case die je smartphone moet beschermen tegen een val is dit opvallende exemplaar. De hoekige ‘Fast & Furious‘-case lijkt iets minder vriendelijk om in je broekzak te steken, maar daar kom je vast wel overheen. Waar je misschien niet overheen komt is dat je (als we de reviews mogen geloven) het beschermglas op het glas van je eigen smartphone en/of op de case moet lijmen. Misschien kun je dat beschermglas bus beter laten voor wat het is.

smartphonecase AliExpress
Shockproof AliExpress (Afbeelding: AliExpress)

12,33 euro

Typisch AliExpress: waterdichte smartphone case van Baseus

Een beetje zwemmen zonder je smartphone in je hand? Doodeng. Je zou maar een paar minuten van je smartphone zijn gescheiden. Gelukkig bestaan er waterdichte smartphone of kun je je smartphone in deze waterdichte smartphone cover van Baseus steken. De cover is IPX8 waterdicht en is zo ontworpen dat het touchscreen van je toestel blijft werken wanneer hij in de waterdichte cover zit.

AliExpress smartphone case
Waterdichte Baseus smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

4,51 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!