AliExpress: 5 opvallende smoothiemakers voor het ultieme liquid ontbijt

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar zo nu en dan ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 smoothiemakers die in een handomdraai sap maken van alle groente en fruit die je er in stopt.

Zhenmi vacuüm juicer en beker in één

We trappen dit lijstje af met een draadloze vacuüm juicer in een strak design. De juicer is op te laden via een bijgeleverde USB-kabel waarna hij ongeveer 25 sapjes kan maken. Een handige feature van deze blender is dat de mengbeker vacuüm sluit. Daardoor blijft het sapje vers en mooi van kleur, ook als je hem niet direct opdrinkt.

draagbare juicer Zhenmi AliExpress
Draagbare vacuüm juicer (Afbeelding: AliExpress)

60,38 euro

Draagbare slimme smoothie-maker

De tweede blender in dit rijtje is ook een draagbare smoothie maker. Ook dit apparaat laadt zich op middels een bijgeleverde USB-kabel en kan 15 sapjes maken op een volle accu. De fles op deze blender werkt niet tegelijkertijd als drinkfles, behalve als je heel veel dorst hebt natuurlijk. Hij lijkt iets minder luxe dan de bovenstaande versie, wat zich ook laat zien in de prijs. Al zegt dat op AliExpress niet altijd alles.

slimme draagbare smoothie maker AliExpress
Draagbare smoothie maker (Afbeelding: AliExpress)

8,68 euro

Draagbare citruspers

Een vers glas jus is heerlijk, maar die maak je uiteraard niet met een blender. Niet onverwacht staan op AliExpress ook meer dan genoeg apparaten om sinaasappels mee te persen. Zo ook dit draagbare exemplaar. De citruspers werkt handmatig en past makkelijk in je tas. Hij lijkt alleen geen afgesloten sapbeker te hebben dus als je het sapje perst dan moet je ook direct drinken.

draagbare citruspers AliExpress
Draagbare citruspers (Afbeelding: AliExpress)

2,69 euro

Xiaomi Mijia Viomi Blender

Uiteraard heeft het Chinese merk Xiaomi ook een blender in het assortiment. Dit kleine exemplaar van werkt simpel en snel. Neem hem mee naar je werk om daar een vers sapje te maken. Al durven we niet te beloven dat dit apparaat geruisloos is. Het is dus misschien niet de beste optie voor op kantoor.

Xiaomi viomi blender AliExpress
Xiaomi Mijia Viomi blender (Afbeelding: AliExpress)

22,08 euro

Het zware werk: commerciële blender/juicer

Kleine draagbare blenders zijn leuk, maar niet altijd even sterk. Wie de kunst van het juicen heel serieus neemt kan daarom ook een serieuze blender kopen. Of je daarvoor op AliExpress moet zijn weten we niet, maar we kwamen wel deze commerciële blender tegen. Hij heeft verschillende handige functies, zoals een timer, verschillende snelheden en een pulse-functie.

commerciële blender juicer Ali
Commerciële blender/juicer (Afbeelding: AliExpress)

52,44 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opvallende smoothiemakers voor het ultieme liquid ontbijt
Sluiten