AliExpress: 5 opvallende LED- en solar tuinlampen voor lange zomeravonden

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 opvallende solar tuinlampen om je tuin uit te lichten tijdens lange zomeravonden.

LED tuinverlichting: lichtgevende bal met afstandsbediening

Deze LED-tuinlamp is niet enorm functioneel; hij is voornamelijk decoratief. Zoals je op de afbeelding kunt zien heeft de waterdichte LED-lamp de vorm van een bal. Het is geen opblaasbare bal maar een oplaadbare bal. De oplaadtijd is zes uur waarna hij acht tot tien uur lang brandt in verschillende kleuren. Hij drijft overigens ook dus je kunt hem ook in de vijver of het zwembad laten dobberen.

LED-lamp bol tuinverlichting AliExpress
Grote bol LED-lamp (Afbeelding: AliExpress)

12,19 euro

Lichtgevende LED-kubus

We gaan van rond naar vierkant met deze LED-kubus. Deze vierkante LED-lampen voor in de tuin drijven niet maar zijn als krukje te gebruiken. De kubus heeft 16 verschillende kleuren en is met een afstandsbediening te bedienen.

LED-kubus AliExpress
LED-kubus tuinverlichting (Afbeelding: AliExpress)

17,65 euro

AliExpress topper: Solar cactus met weinig onderhoud

Van de geometrische vormen hierboven gaan we over op een organische vorm. De vorm van een cactus om precies te zijn. Deze solar tuinlampen zijn misschien een oplossing voor wie wel groen in zijn tuin wil, maar een hekel heeft aan tuinieren. Deze cactus behoeft namelijk nul onderhoud. De zon geeft de lamp energie waarna hij ‘s avonds automatisch aan gaat. De lamp is ook verkrijgbaar in ananas-uitvoering voor liefhebbers van tropisch fruit.

Solar tuinlamp AliExpress
Solar tuinlamp in cactus design (Afbeelding: AliExpress)

7,86 euro

Tuinspots op zonne-energie

De bovenstaande tuinlampen zijn vrij opvallend. Op AliExpress staan echter ook genoeg tuinlampen die niet opvallen en in 16 verschillende kleuren schijnen, maar wel functioneel zijn. Deze solar spots zijn daar een goed voorbeeld van. Steek de LED-lampen in de grond en de zon doet de rest van het werk. Dit scheelt lelijke bedrading in je tuin en scheelt je ook geld op je energierekening.

spots solar tuinlamp
Solar tuinspots (Afbeelding: AliExpress)

16,59 euro

AliExpress deal: Praktische tuinlampen op zonne-energie

We sluiten de AliExpress-lijstjes meestal af met een belachelijke en heel opvallende gadget. Dat doen we deze keer niet. Deze praktische tuinlamp op zonne-energie is namelijk een simpele lamp. Het bijgeleverde zonnepaneel laadt de lamp op waarna je hem overal draadloos kunt gebruiken. Dankzij de handige haak hang je hem in iedere boom en aan iedere tak.

AliExpress solar buitenlamp
Set solar-buitenlampen (Afbeelding: AliExpress)

7,02 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opvallende LED- en solar tuinlampen voor lange zomeravonden
Sluiten