Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 28 apr 2020

AliExpress: 5 waterproof Bluetooth speakers voor in bad & badkamer

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Check hier 5 doucheradio’s die je dagelijkse douche-sessie wat vermakelijker maken.

Draadloze Bluetooth waterdichte speaker

De eerste Bluetooth speaker uit dit lijstje is een van de meer standaard badkamer radio’s en speakers. Dankzij de zuignap bevestig je hem zo aan de badkamermuur. Je koppelt deze speaker middels Bluetooth aan je smartphone of tablet, maar kunt ook ‘ouderwets’ radio luisteren onder de douche. Een leuke extra is de ingebouwde microfoon zodat je ook gewoon belletjes kunt plegen van onder de warme douche.

Zuignap speaker AliExpress
Bluetooth speaker met zuignap (Afbeelding: AliExpress)

7,61 euro

Drijvende badeend speaker

Deze drijvende badeend speaker is een typische AliExpress topper. Deze foto zegt meer dan woorden lijkt ons. De drijvende Bluetooth speaker met 300 mAh accu is ook verkrijgbaar als eiland, flamingo of unicorn.

drijvende badeend speaker
Drijvende badeend speaker (Afbeelding: AliExpress)

13,10 euro

Drijvende luidspreker met LED-verlichting

Deze Bluetooth luidspreker is voornamelijk bedoeld voor in bad of in het zwembad. Hij drijft namelijk en heeft een lichtshow onder water. Oké, een lichtshow is misschien wat overdreven. Maar de kleurrijke LED-verlichting brengt vast wat sfeer in je witte of grijze badkamer.

drijvende LED-speaker AliExpress
Drijvende LED-speaker (Afbeelding: AliExpress)

37,46

Douchekop met Bluetooth speaker

Neem zingen onder de douche nog een stapje verder met deze Bluetooth speaker douchekop. Deze speaker sproeit water in plaats van dat hij waterdicht is. Wie na het douchen nog niet is uitgezongen kan de speaker ook uit de douchekop halen om het feestje voor 1 ergens anders voort te zetten.

AliExpress Bluetooth douchekop
Bluetooth speaker douchekop (Bron: AliExpress)

29,88 Euro

Compleet Bluetooth muzieksysteem voor in je badkamer

Is een Bluetooth speaker niet genoeg voor je? Dan kun je ook á la MTV’s Cribs een paneel in je muur bouwen die alle geluidsinstallaties en lampen in je huis bestuurt. Dit systeem bestuurt alleen de twee bijbehorende speakers, die je ook ergens in een muur kunt verwerken. Aan het pixelige zwart-wit display te zien is dit niet de meest nieuwe en geavanceerde technologie. Maar misschien past dit perfect in je retro-badkamer.

muziek bluetooth AliExpress
Bluetooth muziek-systeem voor in de badkamer (Afbeelding: AliExpress)

56,24 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 waterproof Bluetooth speakers voor in bad & badkamer
Sluiten