Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 16 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 hilarische, vreemde en (on)handige spionage gadgets

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets op een rij gezet voor de amateuristische spion die graag op de centen let.

Pen zonder inkt maar met andere functies

Denken we aan een spionage gadget dan denken we aan een pen die alles doet behalve schrijven. Zo’n pen kwamen we uiteraard op de Chinese webshop tegen. Al vragen we ons wel af of het spionage gadget genoeg op een pen lijkt om iemand echt om de tuin te leiden. Enfin, dat is een zorg voor later.

De pen heeft een ingebouwde infrarood camera, functioneert als afluisterapparaat, als GPS-tracker en om een smartphone af te tappen. Hoe dit alles werkt? Dat begrijpt waarschijnlijk alleen de echte spion (en de persoon die AliExpress productomschrijving weet te ontcijferen.

spionage pen
Spionage pen (Afbeelding: AliExpress)

20,12 euro

AliExpress topper: minuscule camera met wifi

Een andere onmisbare gadget voor een spion is een minuscule camera. Deze is zo klein dat wij banger zouden zijn hem kwijt te raken dan gesnapt te worden. De beelden van de kleine camera kunnen in real-time worden bekeken op een smartphone dankzij de wifi-functie.

mini 4K camera AliExpress
Mini 4K camera (Afbeelding: AliExpress)

20,54 euro

Slimme Android bril

Bepaald subtiel is een slimme bril als deze niet maar hij brengt je wel helemaal in de Spy Kids-sferen. Dit slimme montuurtje werkt via Android en heeft Bluetooth 4.0 via welke je er een muis of toetsenbord kunt aansluiten. Je weet wel, wanneer je even je gekochte spionage troep spullen moet declareren bij de baas.

slimme Android bril AliExpress
Slimme bril met Android en wifi (Afbeelding: AliExpress)

159,00 euro

Multifunctioneel horloge

Nog een heerlijk onopvallende opvallende gadget is dit Walkie Talkie-horloge in camouflage print. Hiermee communiceer je makkelijk met je spionage partner wanneer het 4G-signaal even niet zo lekker is. De Walkie Talkie werkt tot een afstand van 100 meter.

Verder heeft het horloge een klepje op het klokje. Waar dit klepje goed voor is weten wij ook niet, want door het plastic raampje kun je de tijd prima aflezen. Het lijkt ons een perfecte plek voor een paar Dextro Energy tabletten; een spion met lage bloedsuiker is immers geen knip voor de neus waard.

horloge spionage AliExpress
Spionage en camouflage horloge (Afbeelding: AliExpress)

10,01 euro

Typisch AliExpress: Afluisterapparaat

Het laatste spionage gadget in dit rijtje is wederom lekker subtiel. Dit bionische oor versterkt geluid en is perfect om mee af te luisteren. Oké, hij is eigenlijk bedoeld om naar vogelgeluiden en wild geluid te luisteren, maar met een beetje creativiteit past hij ook in je spionnen-kit.

afluister apparaat AliExpress
Afluisterapparaat (Afbeelding: AliExpress)

22,94 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!