AliExpress: 5 sportieve gadgets voor de wandelaar, hardloper en fietser

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 sportieve gadgets voor je op een rij gezet.

Clip-on LED-lampjes voor op je schoenen

Als je sneller dan het licht rent dan is het verstandig een reflecterend hesje te dragen en een set lampjes op je schoenen te bevestigen. Op Ali staan ontelbaar veel verschillende opties. Een daarvan zijn deze kleine LED’s die je aan je schoenveters of aan de ritssluiting van je jas kunt hangen. Een voordeel van een lampje als deze is dat hij niet in de weg zit of ongemakkelijk aanvoelt.

LED schoenen AliExpress
LED’s voor op schoenen (Afbeelding: AliExpress)

0,58 euro

AliExpress topper: Xiaomi Mi Band 4

Vergeet Fitbit, Garmin en de Apple Watch. Voor het geld van een van deze smart watches kun je minimaal 4 Xiaomi Mi Band 4’s aanschaffen. Deze activity tracker van het Chinese Xiaomi doet echter niet onder voor soortgelijke watches van de hierboven genoemde merken. De Mi Band 4 heeft verschillende functies die zijn afgestemd op welke sport je beoefent: fietsen, fitness, hardlopen, zwemmen, op de loopband rennen, wandelen en zwemmen.

Xiaomi Mi Band 4
Xiaomi Mi Band 4 (Afbeelding: AliExpress)

21,49 euro

Standaard smartphone sportarmband

Deze sportarmband een van de meest simpele modellen die er is. Schuif je smartphone achter het plastic ‘raampje’, bind de band met klittenband om je arm en je bent klaar om te gaan. AliExpress zegt dat je deze sportarmband ook om je pols kunt dragen. Of dit comfortabel is hangt alleen wel af van het formaat van je smartphone. Deze sportarmband is goed voor verschillende smartphones zoals de Xiaomi Redmi, Huawei Mate 20, verschillende iPhones, en verschillende Samsung-modellen.

AliExpress sportarmband
Simpele sportarmband (Afbeelding: AliExpress)

2,22 euro

Regendichte tas met smartphonehouder

Op AliExpress staan ook veel smartphonehouders voor wie er met de fiets op uit gaat. Fietsen met een smartphone in je hand is als echte Hollander waarschijnlijk niet moeilijk voor je, maar het is wel gevaarlijk. Gebruik je GPS op je smartphone? Dan is het handig om je toestel op het stuur te bevestigen. Bijvoorbeeld in deze smartphonehouder die ook ruimte heeft voor wat snacks. Dit laatste is zeker niet onbelangrijk tijdens een dagje touren.

tas smartphonehouder fiets AliExpress
Smartphonehouder en tasje voor op de fiets (Afbeelding: AliExpress)

3,53 euro

AliExpress topper: Goedkope maar goede Bluetooth oordopjes van QCY

Hardlopen en wandelen gaat soms net wat lekkerder met de juiste motiverende hits op de achtergrond. Een set met Bluetooth oordopjes leent zich perfect voor je dagelijkse of wekelijkse ronde. Vooral omdat je nooit last hebt van in de weg hangende snoeren. De QCY QS2 Bluetooth oordopjes kosten minder dan vijftien euro. Voor dat geld heb je simpele maar kwalitatief goede oordopjes met een 43 mAh accu die het een dag volhoudt in de standby-modus.

QCY draadloze oordopjes
QCY QS2 (Afbeelding: AliExpress)

14,60 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 sportieve gadgets voor de wandelaar, hardloper en fietser
Sluiten