AliExpress: 5 (on)handige telefoonhoesjes voor iPhone 11 en meer

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 telefoonhoesjes voor Apple’s iPhone 11: van handig tot geinig en vreemd.

Shockproof iPhone 11 hoesje

De eerste smartphone case uit dit lijstje is een bumper. Deze moet je glazen smartphone beschermen tegen een stootje en een val. Of je smartphone een val overleeft met deze bumper en case er omheen is niet wetenschappelijk bewezen. Maar wie letterlijk zo goed als niks wil uitgeven aan een smartphonehoesje heeft aan dit exemplaar een goede.

iPhone 11 shockproof hoesje
Shockproof iPhone case (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Hands free: iPhone case met koord

Rondlopen met een dure iPhone X pro Max in je hand is wat opzichtig. En onhandig, aangezien het een flink toestel is. Een betere oplossing: Hang hem om je nek als een dure ketting. Mits je het aandurft om je smartphone aan een koord van nog geen twee euro te laten bungelen natuurlijk. De case is geschikt voor verschillende iPhones, van iPhone 6 en 6s tot aan de iPhone X XS en 11 Pro Max.

iPhone case koord AliExpress
iPhone hoesje met koord (Afbeelding: AliExpress)

1,75 euro

AliExpress deal: Simpson’s Homer iPhone telefoonhoesje

Smartphone cases met prints en opdrukken: de Chinese webshop staat er bol van. Zo vonden we er dit Simpson smartphonehoesje. Hij biedt minimale bescherming maar is wel leuk om te zien. Dat is ook wat waard.

Homer Simpson iPhone case
iPhone case in Simpson-stijl (Afbeelding: AliExpress)

1,22 euro

Zware bescherming voor je iPhone

Ali begrijpt dat je die kostbare iPhone 11 of 11 Pro Max goed wilt beschermen. Daarom vind je er een iPhone hoesje dat een militaire bescherming beidt tegen ieder gevaar. Met dit hoesje om je smartphone lijkt hij zelfs een nucleaire aanval te overleven. Wie zo onhandig is om deze case nodig te hebben moet de aankoop van een paar honderd dure smartphone misschien geheel achterwege laten.

Schroef de case om de iPhone voor ultieme 360-graden bescherming. Let wel op dat de schroefjes niet gaan roesten want dan zit deze case voor altijd vast aan je toestel..

iPhone case shockproof
Sterke iPhone case (Afbeelding: AliExpress)

8,37 euro

Ook op AliExpress: smartphonehoesje iPhone 11 met Russisch citaat

Dat AliExpress vol staat met vreemde gadgets is geen nieuws. Zo kun je er dit telefoonhoesje kopen voor je iPhone 11 of andere iPhone. Deze aankoop is op eigen risico, aangezien wij geen flauw idee hebben wat de citaten betekenen.

Apple iPhone case AliExpress russisch
iPhone case met Russisch citaat (Afbeelding: AliExpress)

1,17 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 (on)handige telefoonhoesjes voor iPhone 11 en meer
Sluiten