Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 14 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Trrrringgg! 5 opvallende AliExpress telefoons die (g)een plekje in je huis verdienen

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. En als we alles zeggen bedoelen we ook alles. Tussen de ontelbaar vele vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Deze onderstaande 5 telefoons zijn misschien niet handig, maar zeker wel vreemd.

Er worden veel (heel veel) producten op de Chinese website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Dat maakt het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden. No worries, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 ouderwetse, ‘retro’ en opvallende telefoons voor je uitgezocht als verrijking van je interieur.

Tong in je oor

”Sorry, kun je dat misschien herhalen? Ik heb een tong in mijn oor.” Dit heb je misschien nog niet eerder gezegd (of wel, wij oordelen niet), maar met deze telefoon aan (of in) je oor kun je deze zin er prima eens uitgooien. De telefoon werkt via de vaste lijn dus misschien moet je wel even terug in de tijd om hem te laten functioneren.

telefoon tong AliExpress
Tong in je oor-telefoon (Afbeelding: AliExpress)

13,47 euro

AliExpress topper: Ouderwetse telefoon

Zie hier een telefoon die eruit ziet alsof hij jaren in een ziekenhuis, kantoor, gemeentehuis of klaslokaal heeft gehangen in de tijd waarin binnen roken nog de normaalste zaak van de wereld was. Kan iemand ons vertellen waarom je ooit een gadget, of wat voor product dan ook, in deze ondefinieerbare beige kleur zou kopen? Nee. Dat kan niet. Hier is namelijk geen legitieme reden voor.

retro telefoon AliExpress
Retro telefoon (Afbeelding: AliExpress)

34,42 euro

Retro mobiele telefoon

Onze GSM’s gingen van groot naar klein, en gaan nu al weer een tijdje van klein naar groot. Klagen dat het grote beeldscherm niet in je broekzak past mag echter nog steeds niet. Dat super platte strakke ding is namelijk nog altijd handiger dan deze retro mobiele telefoon.

Dit exemplaar is overigens niet zo retro als het lijkt, aangezien de telefoon een ingebouwde zaklamp heeft (super high-tech), radio ontvangt (wow, zo futuristisch!), en Bluetooth heeft.

mobiele telefoon GSM retro
Mobiele telefoon (Afbeelding: AliExpress)

40,59 euro

Refurbished Nokia 7610

Deze telefoon is er geen eye catcher in je interieur maar wel een eye catcher in je hand. Steek deze ietwat retro Nokia 7610 niet in je broekzak maar hou hem de hele dag in je hand. Zie het als een accessoire.

Waar men zich ooit druk maakte over de ‘notch’ in het beeldscherm van een iPhone, maakte men zich nooit druk over de vorm van deze smartphone en de toetsen. Neem die relaxte houding over wanneer je met deze smartphone loopt te pronken.

Nokia 7610 GSM
Nokia 7610 (Afbeelding: AliExpress)

24,72 euro

Typisch AliExpress: Een beetje kitsch

Oké, ‘een beetje’ kitsch is een understatement. Wie door al het goud en glanzende plastic heen kan kijken ziet dat dit een telefoon is. Ja, goed kijken. We weten niet zo goed wat we over deze telefoon moeten zeggen. Niet plastic ding werkt via de vaste lijn maar als je die niet hebt kun je het ook gewoon als doorn in het oog aan je interieur toevoegen.

Kitsch telefoon AliExpress
Kitsch telefoon (Afbeelding: AliExpress)

29,02 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!