AliExpress: 5 gadgets voor je laptop tijdens het thuiswerken

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor je laptop en tijdens het thuiswerken voor je op een rij gezet. Van Bluetooth toetsenbord en draadloze muis tot laptopstandaard.

Logitech toetsenbord met alle toetsen die je nodig hebt

Op het kantoor (waar je inmiddels waarschijnlijk al maanden niet meer bent geweest) heb je als het goed is een complete comfortabel set-up. Van fatsoenlijke stoel tot aan een dubbele monitor. Indien je werkgever niet in jouw thuiswerkplek investeert helpt dit artikel je misschien wat betaalbare items te vinden die het thuiswerken wat makkelijker maken. Indien je deze inmiddels nog steeds niet hebt wordt het namelijk hoog tijd.

Het eerste gadget is een draadloos Bluetooth toetsenbord van Logitech. De MX Keys is een volledig toetsenbord dat werkt met verschillende besturingssystemen zoals Mac en Windows. Het ergonomische toetsenbord van Logitech is niet de goedkoopste, maar wel een van de betere en meest volledige opties.

Logitech toetsenbord MX Keys
Draadloos Logitech toetsenbord MX Keys (Afbeelding: AliExpress)

128,02 euro

AliExpress topper: ergonomische draadloze muis van Logitech

Onderschat de waarde van een ergonomische draadloze muis niet. Dit exemplaar, wederom van Logitech, is speciaal ontwikkeld voor wie na een lange dag werken op de computer een zere hand krijgt van de muis. De opvallende muis is twintig graden gekanteld waardoor je je spieren twintig procent minder gebruikt en je onderarm in een beter hoek ligt. In plaats van het wat rustiger aan doen en minder lange dagen werken kun je dus ook een ergonomische muis als deze kopen zodat je hand die lange dagen beter aan kan.

MX Ergo Logitech muis AliExpress
Logitech MX Ergo muis (Afbeelding: AliExpress)

76,29 euro

In hoogte verstelbaar laptopstandaard

Wie zonder monitor werkt, of naast zijn monitor ook zijn laptop gebruikt, heeft zeker een laptopstandaard nodig. Je beeldscherm niet op ooghoogte hebben is namelijk garantie voor een slechte houding en zere nek en schouders. We willen niet de fysiotherapeut uithangen (want dat zijn we niet), maar een verstelbaar laptop standaard als deze is zeker een must. Dit exemplaar is overigens ook goed voor wie graag staand werkt. Dat keurt je fysio ook zeker goed.

Aliexpress laptop standaard
Laptop standaard (Afbeelding: AliExpress)

50,72 euro

Kabel-organizer

Een werkplek bezaaid met kabels is niet erg onoverzichtelijk. Daarnaast is het onhandig kabels rondom je bureaustoel te hebben liggen aangezien je er zo overheen rijdt en de kabels zo een (nog) korter leven geeft. Een kabel-organizer als deze brengt orde aan in de chaos die je thuiswerkplek heet.

AliExpress kabelhouder
Kabel-organizer (Afbeelding: AliExpress)

3,25 euro

AliExpress deal: Xiaomi monitor

Het laatste gadget in dit rijtje is er een die thuiswerken zo veel makkelijker maakt. Al moet je wel ruimte hebben om een monitor als deze van Xiaomi ergens neer te zetten. Een mooie accessoire in de kamer is het namelijk niet. Het is eerder een doorn in het oog. Tijdens het werken is het echter een verademing om je spreadsheets, mails en programma’s op een fatsoenlijk 23.8” beeldscherm te zien in plaats van de hele dag naar je 13-inch laptopscherm te turen.

Xiaomi redmi monitor
Xiaomi Redmi 1A monitor (Afbeelding: AliExpress)

119,27 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 gadgets voor je laptop tijdens het thuiswerken
Sluiten