Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 13 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 Bluetooth toetsenborden van Logitech

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende toetsenborden voor je op een rij gezet.

Logitech K780 toetsenbord

De K780 is een draadloos toetsenbord die zowel werkt met een laptop, tablet en smartphone. Die apparaten kunnen tegelijkertijd aan het toetsenbord gekoppeld zijn. Met de zogenaamde ‘Easy-Switch’-knop kun je vervolgens makkelijk overschakelen van een mail typen op je laptop naar een bericht typen op je smartphone. En dat vanaf hetzelfde toetsenbord.

Logitech toetsenbord K780
Logitech toetsenbord K780 (Afbeelding: AliExpress)

39,22 euro

AliExpress topper: Logitech K380 toetsenbord

Dit minimalistische toetsenbord van Logitech bestaat in verschillende uitvoeringen. De onderstaande uitvoering is kinderlijk maar dat maakt hem niet minder handig. Je koppelt het lichtgewicht Bluetooth toetsenbord makkelijk aan je laptop, smartphone of tablet en neemt hem ook makkelijk mee in je laptoptas of rugzak.

Logitech K380 AliExpress
Logitech K380 (Afbeelding: AliExpress)

27,08 euro

Logitech toetsenbord K580

Net als het eerste Bluetooth toetsenbord in dit rijtje het Logitech K580 toetsenbord werkt ook dit exemplaar gekoppeld aan meerdere apparaten tegelijkertijd. Het strakke toetsenbord heeft een handige gleuf waarin je smartphone kan staan, een accuduur van 24 (!) maanden dankzij de automatische slaapfunctie en werkt met Windows en macOS.

K580 Logitech AliExpress
Logitech K580 (Afbeelding: AliExpress)

36,65 euro

Logitech MX Keys Bluetooth toetsenbord

Het Logitech MX Keys Bluetooth toetsenbord is geschikt voor op iedere bureau, op kantoor of thuis. Dit toetsenbord heeft de Red Dot Award en de IF Design Award gewonnen in 2020 dankzij zijn slimme ontwerp. De MX Keys is een goede keuze voor wie lange dagen aan het typen is en een comfortabel toetsenbord zoekt.

Logitech MX AliExpress
Logitech MX (Afbeelding: AliExpress)

103,95 euro

AliExpress topper: Logitech K400 Plus

Het laatste Bluetooth toetsenbord uit dit rijtje is er een die werkt met je computer of laptop, maar ook met je (smart-)tv. Doordat het toetsenbord draadloos is kun je hem makkelijk vanaf de bank bedienen. We horen je denken: ‘Daar kun je toch ook gewoon een afstandsbediening voor gebruiken?’. Ja. Dat kan. Alleen een filmtitel intypen en opzoeken op Netflix gaat met een toetsenbord wel een stuk sneller dan met die afstandsbediening van je.

Logitech K400 Plus toetsenbord
Logitech K400 Plus (Afbeelding: AliExpress)

20,24 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 Bluetooth toetsenborden van Logitech
Sluiten