AliExpress: 5 ultrasone luchtbevochtigers voor een fris huis en perfect kamerklimaat

Op AliExpress vind je de meest vreemde maar ook de meest handige gadgets. En dat meestal voor een super lage prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is soms wel een hele klus. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Check hier 5 ultrasone luchtbevochtigers voor een fris huis en een perfect kamerklimaat.

AliExpress topper: Luchtbevochtiger met vogelgeluid

We beginnen direct met een lekkere AliExpress gadget. Deze luchtbevochtiger heeft volgens de beschrijving een ”extraodrinaria apperance”. Dat heeft hij zeker. Er zit een kleine ‘vogel’ in het apparaatje die liedjes voor je zingt terwijl het apparaat de geur van essentiële olie door je kamer verstuift. Of gewoon de lucht bevochtigt natuurlijk. Het apparaat zorgt voor een prettige omgeving die je bijvoorbeeld helpt slapen.

AliExpress luchtbevochtiger speaker
Luchtbevochtiger met vogelgeluid (Afbeelding: AliExpress)

12,63 euro

AliExpress draagbare luchtbevochtiger

Deze kleine donut kun je overal gebruiken als draagbare luchtbevochtiger. Het enige wat je nodig hebt is een vaas of glas met een inhoud van minder dan 1 liter om hem in te laten dobberen. Het apparaatje doet de rest. Is roze niet je ding? Dan kun je ook voor een van de andere 4 kleuren kiezen.

draagbare humidifier AliExpress
Draagbare luchtbevochtiger (Afbeelding: AliExpress)

1,96 euro

Yogaschool sferen: lotusbloem luchtbevochtiger

Net als normale scholen sluiten ook de meeste yogascholen hun deuren. Mis je de geur van essentiële olie en wierook nu al? Creëer dan de yogaschool-sfeer in je eigen huis met deze keramische lotusbloem luchtbevochtiger. Hij heeft een inhoud van 200 milliliter en heeft een vervangbaar filter.

AliExpress lotus luchtbevochtiger aroma
Lotusbloem luchtbevochtiger (Afbeelding: AliExpress)

12,55 euro

Xiaomi Mijia Smartmi luchtbevochtiger aroma diffuser

Uiteraard heeft ook het Chinese techmerk een luchtbevochtiger in de collectie. Deze slimme luchtbevochtiger heeft een grote watertank van 4 liter. Daardoor kan hij tot 16 uur achter elkaar gebruikt worden. En uiteraard kun je hem aansturen via een app waarin je alle data over de luchtvochtigheid kunt aflezen en instellingen kunt aanpassen.

luchtbevochtiger Xiaomi Smartmi
Xiaomi Mijia Smartmi luchtbevochtiter (Afbeelding: AliExpress)

57,09 euro

Xiaomi herten luchtbevochtiger

Xiaomi heeft nog een luchtbevochtiger in het assortiment. Zo simpel en strak als de bovenstaande is, zo bizar is dit exemplaar. De luchtbevochtiger heeft de vorm van een rendier die je via een micro USB kunt opladen. Naast het bevochtigen van de lucht heeft hij ook een LED-lamp die warm licht afgeeft. Dit apparaat heeft een inhoud van 260 milliliter waardoor hij zo’n 4 tot 6 uur werkt.

rendier Xiaomi luchtbevochtiter
Xiaomi luchtbevochtiger in rendier design (Afbeelding: AliExpress)

12,55 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 ultrasone luchtbevochtigers voor een fris huis en perfect kamerklimaat
Sluiten