Typisch AliExpress: opvallende en vreemde USB-sticks

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 USB-sticks voor je op een rij gezet die, tja, typisch AliExpress zijn.

Typisch AliExpress: ‘camera’ met USB-stick als lens

Aan dit kleine speeltje zie je in eerste instantie niet dat het een USB-stick is. De lens die op de camera zit is echter een kleine flash drive. Heeft het ontwerp een functie? Nee. Maar misschien dat het een leuke USB-stick is om je foto’s op te bewaren.

USB-stick flash drive
‘Camera’ flash drive (Afbeelding: AliExpress)

2,00 euro

Magnum ijsje USB-stick

Van deze USB-stick ga je spontaan watertanden. Deze kleine Magnum is in je favoriete smaak beschikbaar. Hij smaakt natuurlijk nergens naar, maar ziet er wel geinig uit.

ijsje AliExpress Flash Drive
Magnum USB-stick (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Typisch AliExpress Een vinger

Aan deze rubberen vinger zit een USB-stick bevestigd. Het is een vreemde gadget die je waarschijnlijk alleen op Ali tegenkomt. De vinger heeft verder geen functie, maar misschien dat de nagel kunt lakken als je je verveelt.

flash drive AliExpress
USB-stick in de vorm van een vinger (Afbeelding: AliExpress)

2,13 euro

Star Wars USB-stick

Deze flash drives in Star Wars design zijn zeker niet de meest opvallende die we op Ali zijn tegengekomen. Toch kunnen we je deze geinige mini’s met wat extra geheugen niet onthouden.

AliExpress Star Wars USB-stick
Star Wars USB-stick (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Autosleutel als flash drive

Deze autosleutel is eigenlijk een goedkope flash drive van de Chinese webshop. Waarom je zou willen dat je USB-stick lijkt op een autosleutel? Dat begrijpen wij ook niet helemaal. Een inbreker zal je autosleutel toch echt meenemen als hij die ziet liggen. Dit is dus geen USB-stick waar je je meest belangrijke documenten op wilt zetten.

flash drive USB AliExpress
Flash drive vermomd als autosleutel (Afbeelding: AliExpress)

3,14 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: opvallende en vreemde USB-sticks
Sluiten