AliExpress: 5x opvallen in het donker tijdens het sporten

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben meestal ook een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk. Dat komt doordat er veel (heel veel) producten op de website worden verkocht door ontelbaar veel verkopers. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets voor je uitgezocht waarmee je opvalt tijdens het hardlopen en wandelen.

LED-lamp voor aan een pet

De dagen worden weer korter. De tijd van het jaar is aangebroken waarin velen van ons ‘het donker’ als smoes gebruiken om niet meer te sporten na werk. Nou wonen de meesten van ons gewoon in de stad of een soort beschaving waar straatlantaarns staan. ‘Het donker’ is dus een slappe smoes. Ben je echt geen nachtvlinder? Klem dan deze lamp aan de rand van je pet als persoonlijke schijnwerper.

LED-lamp pet AliExpress
LED-lamp voor aan pet (Afbeelding: AliExpress)

1,33 euro

Beanie met LED-lamp

In oktober en november kan een pet dragen tijdens het wandelen of hardlopen waarschijnlijk nog prima. In december wordt dat een ander verhaal. Tenminste, als de winter een beetje winters wordt. In dat geval kun je nu alvast deze Beanie met LED-lamp scoren op AliExpress zodat hij precies op tijd voor het nieuwe jaar binnenkomt.

LED-beanie aliExpress
LED-beanie (Afbeelding: AliExpress)

4,22 euro

AliExpress topper: harnas met LED-licht

Er zijn verschillende subtiele lampjes die je tijdens het hardlopen en wandelen om je arm kunt binden, aan je jas kunt hangen, of aan je schoen kunt bevestigen. Dit harnas is het serieuzere werk. Het voorlicht met 500 lumen, de achterlamp en de reflecterende banden zorgen ervoor dat je van iedere kant goed zichtbaar bent. Daarnaast heb jij je handen vrij; extra handig voor wie een vreemd loopje met bungelende of wild slingerende armen heeft.

LED-harnas
LED-harnas (Afbeelding: AliExpress)

14,47 euro

LED-klem voor om je schoen

Zijn de bovenstaande lampjes wat te flashy voor je? Dan is deze LED-klem voor om je wandel-/hardloopschoenen misschien meer je ding. Het is een soort ‘spur‘ (het scherpe wieltje achterop een cowboylaars), alleen dan niet scherp. En ook niet voor op je laars. En hij geeft dus licht. Enfin. Een nadeel van deze lamp is dat hij soms vrij strak om je hiel geklemd zit wat niet enorm comfortabel is tijdens het rennen of wandelen.

LED-lamp hardlopen AliExpress
LED-klem voor om je schoen (Afbeeling: AliExpress)

0,62 euro

Typisch AliExpress: LED-riem

Met deze LED-riem sla je twee vliegen in één klap: je bent zichtbaar op straat en je broek zakt niet af tijdens het rennen of wandelen. Veel beter dan dit wordt het niet.

LED-riem sport AliExpress
Led-riem (Afbeelding: AliExpress)

9,51 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5x opvallen in het donker tijdens het sporten
Sluiten