Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 31 okt 2021

Typisch AliExpress: 5 bizarre en (on)opvallende smartphone hoesjes

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er bizar veel producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende smartphonehoesjes voor je op een rij gezet. De een nog vreemder dan de ander.

‘Armor’ smartphone case

Bescherm je smartphone van 1000 euro met een ‘armor’ smartphone case van één cent. Het hoesje belooft resistent te zijn tegen water, krassen en vingerafdrukken. En dat allemaal voor één cent. Eerst zien en dan geloven. Al is het misschien sowieso slim om je dure toestel niet toe te vertrouwen aan een ultra goedkope case van AliExpress. Het is maar een idee.

armor smartphone case AliExpress
Armor smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

AliExpress topper: Donald Duck’s achterkant

Wil jij het achterwerk van Donald Duck als zachte donzige bescherming voor jouw smartphone? Dat kan, natuurlijk. AliExpress regelt het voor je. Tenminste, wij zien er Donald Duck in. Wie biedt iets anders? Met dit hoesje om je smartphone past je smartphone zeker niet meer in je broekzak, maar je kunt niet alles hebben.

Donald Duck smartphone hoesje AliExpress
Donald Duck smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

4,00 euro

Passief agressieve smartphone case

Dit is een smartphonehoesje voor de sarcastische persoon. Voor de persoon met een beetje te veel attitude. Voor de persoon die je niet zo vriendelijk vriendelijk bedankt voor je goedbedoelde cadeau van AliExpress. Niet fan van deze tekst? Dan kun je ook kiezen uit toppers zoals ‘your nudes are safe with me of F*ck social media, i’m dope in real life. Hmm, juist ja.

smartphonehoesje AliExpress
Lekker passief agressief hoor. (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

Kattig hoesje

Zie hier een kattig, of is het kittig, smartphonehoesje. Het is de optie voor kattenliefhebbers. Al hebben zij waarschijnlijk al een foto van hun eigen kat laten afdrukken op een smartphonehoesje. Snoezig, hoor. Wij gaan toch echt voor deze random kat zie z’n tong uitsteekt. Alleen kan iemand ons alsjeblieft vertellen dat dit niet serieus de tong van een kat is.

katten smartphone case
Kittige smartphone case (Afbeelding: AliExpress)

0,87 euro

Typisch AliExpress: Eekhoorn op je telefoon

AliExpress loves pluche smartphonehoesjes. Er staan hoesjes op de website die er meer als een pluche knuffeldier uitzien dan op een smartphonehoesje. Die hoesjes slokken je toestel volledig op. Wil je nog een beetje fatsoenlijk een belletje kunnen beantwoorden zonder er een haarbal aan over te houden? Dan is deze eekhoorn-op-smartphone variant misschien een goede middenweg.

eekhoorn smartphone hoesje
Smartphonehoesje met eekhoorn (Afbeelding: AliExpress)

4,30 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 bizarre en (on)opvallende smartphone hoesjes
Sluiten