AliExpress: 5 bijzondere en handige accessoires voor je elektrische fiets

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 vreemde en handige accessoires die je elektrische fiets helemaal af maken.

AliExpress topper: Flitsende fietsverlichting

Fietsverlichting is belangrijk voor jouw veiligheid en voor die van andere deelnemers aan het verkeer. Het is puur functioneel. Wie geen euro uit wil geven aan die saaie kleine LED-lampjes kan op AliExpress terecht voor wat flitsendere fietsverlichting. Met deze regenboog in je wiel val je ongetwijfeld op in het donker. Of de politie het ook accepteert als een geldig voor- en/of achterlicht durven we alleen niet te zeggen.

fietsverlichting
Flitsende fietsverlichting voor in het wiel (Afbeelding: AliExpress)

2,14 euro

Elektronische fietsbel

Een fietsbel is een onmisbare gadget voor op een elektrische fiets. Zo kun je andere ‘gewone’ fietsers er op attenderen dat jij er aan komt geracet. Op Ali vonden we deze waterdichte elektrische fietsbel. Of die ‘gewone’ fietsers het harde elektronische geluid dat de bel maakt herkennen als een fietsbel, en dus opzij gaan, is echter nog maar de vraag.

elektronische fietsbel AliExpress
Elektronische fietsbel (Afbeelding: AliExpress)

6,64 euro

Anti-diefstal fietsslot

Een elektrische fiets is een kostbare fiets die je goed wilt beschermen tegen diefstal. Dat kan met een slot van meer dan 100 euro, maar ook met dit draadloze veiligheidsslot op AliExpress. Wie zijn e-bike van 2000 euro toevertrouwt aan Ali’s anti-diefstal fietsslot van nog geen twee euro heeft misschien net wat te veel vertrouwen in de mensheid.

anti-diefstal fietsslot AliExpress
Anti-diefstal fietsslot (Afbeelding: AliExpress)

1,69 euro

Regendichte tas met smartphonehouder

De sportieve fietsers onder ons gebruiken hun smartphone graag als GPS-systeem. Er zijn verschillende set-ups om de smartphone op het stuur te bevestigen. Dit tasje is daar een van. Hij heeft plek voor je smartphone en een vak voor snacks voor onderweg. Mocht de routebeschrijving je in de steek laten dan heb je in ieder geval een banaan en wat koekjes bij je om te overleven.

tas smartphonehouder fiets AliExpress
Smartphonehouder en tasje voor op de fiets (Afbeelding: AliExpress)

3,63 euro

AliExpress topper: siliconen zaklamp

Op AliExpress staat dit lampje beschreven als een siliconen ei of hart. Maar wij weten wel beter. En jij ook. Dit is namelijk een Chinese variant van de bekende ‘zaklamp’. Juist, dat is een leuke woordspeling. En een handige gadget om te hebben als je een ritje wilt maken in het donker.

fietslicht AliExpress
Zaklamp (Afbeelding: AliExpress)

2,71 Euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 bijzondere en handige accessoires voor je elektrische fiets
Sluiten