AliExpress: 5 opvallend oordopjes en vreemde hoofdtelefoons

Uncategorized Lisanne Beijen 21 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Op AliExpress worden bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets verkocht. Deze gadgets hebben vaak een bijna onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 oordopjes en hoofdtelefoons uitgezocht die ‘typisch AliExpress’ zijn.

AliExpress topper: Hoofdtelefoon voor kinderen met kattenoren

Een hoofdtelefoon speciaal voor kinderen heeft vaak een leuk kleurtje en heeft in dit geval ook lichtgevende kattenoren. Daarnaast heeft een kinderhoofdtelefoon vaak een maximaal bereik van zo’n 85 decibel. Dat is niet het geval met deze koptelefoon die alle kinderliedjes en YouTube-video’s over baby haaien met maximaal 104 decibel uit de oordoppen jaagt. Niet heel kindvriendelijk dus maar wel erg leuk, die oortjes.

hoofdtelefoon kattenoren
Hoofdtelefoon met kattenoren voor kinderen (Afbeelding: AliExpress)

10,46 euro

Typisch AliExpress: Koptelefoon met kattenkoppen

Jaloers op de hoofdtelefoon voor kids hierboven? Geen probleem. Op Ali staan uiteraard ook hoofdtelefoons in kattenthema voor volwassenen. Op de doos van deze hoofdtelefoon staat dat tijd gespendeerd met katten nooit verspilde tijd is. Dat is misschien waar, maar geld besteed aan een waardeloze hoofdtelefoon (kattenoren of niet) is wel altijd verspild geld.

katten hoofdtelefoon AliExpress
Hoofdtelefoon met kattenkoppen (Afbeelding: AliExpress)

3,50 euro

Bluetooth oordopjes voor de basketballer

Bluetooth oordopjes ‘in thema’ kunnen ook subtiel zijn. Tenminste, tot op bepaalde hoogte. Neem bijvoorbeeld deze draadloze Bluetooth oordopjes met basketbal-print. De oordopjes zijn relatief compact en worden geleverd in een handige oplaadcase, uiteraard geheel in basketbal-thema. Hoe goed de geluidskwaliteit van deze oordopjes is kunnen we niet zeggen, maar we gokken dat je voor 77 euro ergens anders betere oordopjes kunt kopen. Al zien die er waarschijnlijk wel een stuk saaier uit.

oordopjes basketball
Bluetooth basketball oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

77,48 euro

Voor de cosplay liefhebber: oordopjes met elfenoren

De laatste oordopjes in dit rijtje zijn bedoeld voor de cosplay liefhebber. Aan de foto’s te zien lijkt het met deze oordopjes in je oren alsof je puntige elfenoren hebt. Al moet je eigen huidskleur dan wel matchen met deze smakelijke zalmkleur. De in-ear oortelefoons zijn niet draadloos, maar je kunt niet alles hebben hè?

cartoon oortelefoon
Elfenoren oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

1,22 euro

Hoofdtelefoon met schapen(?)oren

De laatste hoofdtelefoon in dit rijtje is misschien wel de meest schitterende. Letterlijk. De lange oren van de hoofdtelefoon, die deze koude dagen prima hadden gefunctioneerd als shawl, geven namelijk licht op de beat van de muziek. En o ja, de hoofdtelefoon heeft ook glanzende roze met witte schapen(?)oren die de look helemaal af maken.

hoofdtelefoon schaap AliExpress
Schitterende hoofdtelefoon (Afbeelding: AliExpress)

13,13 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen