Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 vreemde en slimme nachtlampen

Op AliExpress vind je bijzonder vreemde maar ook bijzonder handige gadgets. En dat vaak voor een haast onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is echter niet altijd makkelijk. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dus check hier 5 vreemde en handige nachtlampen voor naast je bed en in de slaapkamer.

Slimme nachtlamp van Xiaomi

We trappen dit lijstje af met een slimme nachtlamp van Xiaomi. Deze Xiaomi Mijia nachtlamp is voorzien van een slimme Philips lamp. Eigenlijk is het dus een slimme Philips lamp in een Xiaomi-jasje. Hoe dan ook, je kunt de lamp via een app bedienen en daar verschillende functies beheren. Het minimalistische design staat in iedere slaapkamer. Als je de lamp te saai vindt kun je hem ook in verschillende kleuren en in verschillende helderheid laten schijnen.

slimme nachtlamp Xiaomi
Slimme nachtlamp van Xiaomi (Afbeelding: AliExpress)

22,75 euro

Spacey paddestoel nachtlamp

De tweede lamp in dit lijstje is iets opvallender. Of zeg gerust veel opvallender. Je steekt deze psychedelische paddestoelen zo in het stopcontact voor de meest fantasierijke en kleurrijke dromen. Verkocht? Let dan wel op dat je de lamp met de Europese stekker koopt.

paddestoel nachtlamp AliExpress
Paddestoel nachtlamp voor in het stopcontact (Afbeelding: AliExpress)

1,18 euro

AliExpress deal: Baseus QI lamp en oplader in één

Deze nachtlamp heeft net als het eerste exemplaar uit dit lijstje een simpel design maar een aantal slimme features. Deze LED-lamp met touch-control functioneert namelijk ook als QI oplader. Hij laadt je smartphone op terwijl jij op een oor ligt zonder dat daar extra snoeren voor nodig zijn.

Draadloze oplader Baseus
Draadloze oplader en lamp in 1 (Afbeelding: AliExpress)

40,02 Euro

AliExpress deal: kleurrijke nachtlamp met ballen

We kwamen op Ali deze bijzondere lamp met ballen tegen. Je kunt de ballen uit de lamp halen als je niet in slaap kunt vallen en je verveelt. Tenminste, we kunnen zelf geen andere functie verzinnen waarom je de ballen los in de lamp zitten. Op sommige afbeeldingen lijkt het alsof de ballen licht geven, maar dat is waarschijnlijk optisch bedrog. Het zijn simpele ballenbak-ballen op een lichtgevende sokkel. Vind je de lamp na deze niet erg enthousiaste uitleg nog steeds leuk? Check hem dan op de Chinese webshop.

kleurrijke nachtlamp Ali
Kleurrijke nachtlamp met ballen (Afbeelding: AliExpress)

24,69 euro

Sterrenhemel projector

De laatste lamp in dit rijtje is een projectielamp die de muren en het plafond van je slaapkamer ‘s nachts omtovert tot het heelal. De lamp projecteert verschillende hemellichamen op het plafond. Vind je het heelal niet boeiend? Dan is dit vast een prima lamp om door of mee in slaap te vallen.

sterrenhemel projector AliExpress
Sterrenhemel projectielamp (Afbeelding: AliExpress)

8,45 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 vreemde en slimme nachtlampen
Sluiten