Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 26 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress: 5 Xiaomi gadgets die je door herfstige dagen helpen

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Er worden bizar veel producten aangeboden op de website en soms, heel soms, staan daar ook handige gadgets tussen. Oké, handige en vreemde gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er zo veel producten op AliExpress te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers, is het soms lastig om er het juiste item te vinden. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 Xiaomi gadgets voor je uitgezocht voor deze donkere, regenachtige herfstdagen. Deze vijf gadgets houden je warm, zowel binnen als buiten.

Voetenverwarming

Nee, dit is geen laptop sleeve, maar een mono-pantoffel. Deze voetenzak houdt je voeten warm. Niet doordat hij is gevoerd met een fleece-stof waarvan je voeten al gaan zweten wanneer je er aan denkt, maar dankzij het ingebouwde verwarmingselement. Naast verwarming heeft Xiaomi’s mono-pantoffel ook ingebouwde massagekoppen. Met dit ding aan je voeten ga jij de deur zeker niet meer uit.

AliExpress Xiaomi voetenverwarmer
Voetenverwarmer (Afbeelding: AliExpress)

27,36 euro

AliExpress topper: Xiaomi jas met ‘infrarood verwarming’

Binnen blijven zitten tijdens koude en regenachtige dagen is nog deprimerender dan door de regen sjokken. Een beetje frisse lucht, zelfs wanneer die is vermengd met stevige wind en regen, doet iedereen goed. Om jezelf ten minste een beetje te beschermen tegen de elementen heeft Xiaomi een winddichte jas ontworpen. Xiaomi claimt dat de winterjas antibacterieel is, waterdicht en winddicht, en je warm houdt middels infrarood verwarming. Hoe dat werkt? Daar moet je Xiaomi zelf even naar vragen.

xiaomi jas
Xiaomi’s winterjas (Afbeelding: AliExpress)

92,22 euro

Winterjas met knopje

Waar we bij de hier bovenstaande winterjas moeite hadden met het vinden van de ‘verwarming’, hebben we daar bij deze jas geen moeite mee. Kijk! De jas heeft een knopje! Gaaf. Daarmee activeer je de ingebouwde verwarming in de jas. Kies uit een van de drie standen: 35-graden, 45-graden of 55-graden Celsius. Ja, dat lees je goed. Dit is niet zomaar een verwarmde jas voor op de skipiste, maar een jas die al het sneeuw in het skigebied doet laat smelten. Inclusief jezelf.

Xiaomi winterjas verwarming
Xiaomi winterjas met verwarming (Afbeelding: AliExpress)

107,21 euro

Ontspannende massage en verwarming

Slinger dit gadget om je nek terwijl je voeten in Xiaomi’s verwarmde mono-pantoffel koken. Dit gadget heeft wat weg van een hoofdtelefoon met bone-inductie, maar is een nekmassage-apparaat. Beter. Dit apparaat masseert je nek en heeft ook een ingebouwde verwarmingsfunctie. Tussen een van de vijf modi zit er ongetwijfeld een die perfect is om je stijve nek en zere schouders te verhelpen.

Nekmassage Xiaomi
Xiaomi nekmassage en -verwarming gadget (Afbeelding: AliExpress)

39,95 euro

Typisch AliExpress: Slimme Xiaomi waterkoker

Een waterkoker is onmisbaar tijdens koude, regenachtige en sombere dagen. Een hete kop thee is een soort wondermiddel tegen kou. Heet water drinken maakt je wonderbaarlijk warm. Wie had dat ooit gedacht.

Het fijne aan Xiaomi’s slimme waterkoker is dat je het ding vanaf je bank, of werkplek kunt besturen. Of de wc. Als je je smartphone maar bij de hand hebt. Via de bijbehorende app stel de waterkoker onder meer in op de juiste temperatuur voor de perfecte groene thee.

slimme waterketel Xiaomi
Xiaomi’s slimme waterkoker (Afbeelding: AliExpress)

40,45 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!