Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress: 5 (on)handige gadgets van Xiaomi

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn 5 (on)handige gadget van het Chinese tech-merk Xiaomi.

Xiaomi Mi Band 5

Bij Lidl ligt deze week Xiaomi’s Mi Band 4 activity tracker in de schappen. Wil je liever de nieuwste versie en vind je het niet erg om misschien, nee, om waarschijnlijk lang om je bestelling te wachten? Dan kun je deze Mi Band 5 op AliExpress scoren. Het is een van Xiaomi’s meest populaire producten en dat is niet zonder reden; deze activity tracker scoort een 10 als het over de prijs-kwaliteitverhouding gaat.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5 (Afbeelding: AliExpress)

21,99 euro

AliExpress topper: pocket printer

Overal een printer mee naartoe slepen is niet handig dus zie hier; een pocket printer. Die kun je wel overal mee naartoe slepen omdat hij makkelijk in je broek- of jaszak past. Of hij handig is is een ander verhaal. Mits je gemaakte foto’s direct wilt afdrukken en uitdelen kun je dit geld misschien beter in je zak houden nu die ruimte nog niet is ingenomen door deze kleine printer.

Xiaomi pocket printer
Pocket printer (Afbeelding: AliExpress)

53,26 euro

Pocket scheerapparaat

We kwamen nog een kleine gadget van het Chinese tech-merk Xiaomi tegen: dit pocket elektrische scheerapparaat. Een scheerapparaat overal mee naartoe nemen in je broekzak lijkt ons wat overdreven. Al geldt dat niet voor de uitzonderlijke gevallen wiens baard aan het einde van de dag een centimeter langer is dan in de ochtend. Dat is waarschijnlijk precies de specifieke doelgroep waar Xiaomi zijn pijlen op heeft gericht met dit scheerapparaat.

Xiaomi scheerapparaat AliExpress
Pocket scheerapparaat (Afbeelding: AliExpress)

25,39 euro

Xiaomi Mitu RC Drone met HD camera

Uiteraard heeft Xiaomi ook een drone in de collectie. Deze Mitu mini RC Drone is klein maar fijn. Hij heeft een 720P HD ingebouwde camera en verschillende modi om het beestje te besturen. Bestuur de drone via je smartphone of koppel hem bijvoorbeeld via Bluetooth aan een game controller voor betere besturing.

xiaomi drone AliExpress
Xiaomi drone (Afbeelding: AliExpress)

38,25 euro

Typisch AliExpress: Xiaomi Yeelight nachtlamp met QI-oplader

Deze multifunctionele lamp is misschien geen eyecatcher in je kamer maar is wel functioneel. Dat is ook wat waard. De slimme nachtlamp of bureaulamp is via wifi te verbinden aan je andere slimme apparaten en lampen. Daarnaast functioneert de voet van de lamp als een draadloze oplader. Dat is tof, maar je moet natuurlijk wel een smartphone met QI-functie hebben om dit te kunnen gebruiken.

AliExpress Xiaomi Yeelight lamp
Xiaomi Yeelight slimme nachtlamp (Afbeelding: AliExpress)

57,30 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!