5 Typische AliExpress smoothiemakers voor een liquid zondagochtend ontbijt

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 smoothiemakers voor je uitgezocht die sap maken van alle groente en fruit die je er in stopt.

Turbo smoothie maker

Het gemiddelde wattage van blenders (niet voor in de professionele keuken) ligt ergens tussen de 400 en 600 Watt. Deze blender van Ali heeft, als we Ali mogen geloven, een 2200 Watt motor. Dat maakt het een stevig apparaat voor een heel stevig (doch vloeibaar) ontbijt.

Een blender als deze maakt in theorie smoothie naar smoothie, verpulvert daarbij zelfs de meest harde stukken groenten en fruit zonder dat de motor oververhit raakt. Of dat ook daadwerkelijk het geval is mag je zelf uitproberen.

Blender AliExpress
2200W blender (Afbeelding: AliExpress)

20,75 euro

Typisch AliExpress: Mini blender met konijnenoren

Tsja, wat kunnen we over deze blender zeggen anders dan dat het een typische Ali-gadget is. De compacte blender is op te laden via een USB-kabel en daardoor makkelijk overal mee naartoe te nemen. Dankzij het formaat kun je makkelijk on-the-go een smoothie maken.

De kleine blender heeft één stand en we vragen ons sterk af of dat voldoende is voor alle typen groenten en fruit. Waarschijnlijk niet. Als je voor de looks van het apparaat gaat en het niet uitmaakt dat je honger of dorst niet gestild wordt dan is dit jouw blender.

blender konijn
Blender met oren (Afbeelding: AliExpress)

12,98 euro

Xiaomi’s kleine blender

Ook Xiaomi heeft een kleine blender in de collectie. Deze draagbare mini Mijia blender werkt hetzelfde als de bovenstaande kleine blender met konijnenoren. Tenminste, dat denken we. Als we de reviews over dit apparaat lezen valt ons op dat men toch niet makkelijk uit de voeten komt met het apparaat omdat er alleen een gebruiksaanwijzing in het Mandarijn is bijgeleverd. We vragen ons nu toch echt af hoe moeilijk een blender met een knop kan zijn?

De mini Mijia blender is (via een USB-kabel) in twee uur opgeladen waarna hij 15 keer een smoothie kan maken. Ook voor deze kleine blender geldt dat hij misschien niet krachtig genoeg is om fruit dat harder is dan een druif of aardbei te verpulveren.

Xiaomi mini blender
Mini blender van Xiaomi (Afbeelding: AliExpress)

19,05 euro

Sinaasappelpers van Xiaomi

De sinaasappel liefhebbers onder ons kunnen ook voor deze juister van Xiaomi kiezen. De Xiaomi Mijia juister is niet alleen geschikt voor sinaasappels zoals op de onderstaande afbeelding lijkt, maar maakt eigenlijk sap van alles dat je erin gooit.

De verticale slowjuicer roteert met een snelheid van 60 rpm. We durven niet te zeggen of dit beestje kan concurreren met juicers van gevestigde namen als Omega en Hurom, maar wie weet wil je de gok wagen gezien de gemiddelde slowjuicer van deze merken minimaal driehonderd euro kost.

sinaasappelpers Xiaomi Aliexpress
Sinaasappelpers (Afbeelding: AliExpress)

54,44 euro

Typisch AliExpress: Draagbare blender met USB-kabel

De laatste kleine blender in dit rijtje is er een die je mee kunt nemen tijdens je wandeling op zondagochtend. De 500ML fles functioneert namelijk ook als kleine blender. Al ziet het er naar uit dat je de ingrediënten wel heel klein moet snijden om ze door de hals van de fles te laten passen. Ook deze kleine blender heeft een stand: AAN!

AliExpress blender mini
Draagbare blender en drinkfles in-één (Afbeelding: AliExpress)

13,45 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
5 Typische AliExpress smoothiemakers voor een liquid zondagochtend ontbijt
Sluiten