AliExpress: 5x opvallende oordopjes en hoofdtelefoons

Op AliExpress staan bijzonder vreemde maar soms ook bijzonder handige gadgets. En dat meestal voor een bijzonder en bijna onmogelijk kleine prijs. Het vinden van de juiste items op de Chinese webshop is alleen niet altijd makkelijk gezien het grote aantal producten en verkopers op de website. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende oordopjes en hoofdtelefoons voor je op een rij gezet.

AliExpress topper: Bluetooth oordopjes Spiderman-thema

De eerste Bluetooth oordopjes uit dit rijtje zijn bedoeld voor de Spiderman-fans onder ons. Of voor wie van spinnenwebben en rood en zwart houdt. Er staat geen productinformatie vermeld bij deze oordopjes, dus we hebben geen idee hoe goed of slecht ze zijn. 56 euro is een dure gok, maar wie weet durf jij wel een gokje te wagen.

Spiderman oordopjes AliExpress
Spiderman Bluetooth oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

56,42 euro

F700 Bluetooth ‘oordopjes’ met bone conduction

Een hoofdtelefoon met bone conduction heeft twee grote voordelen. De eerste is dat je minder kans hebt gehoorbeschadiging op te lopen, en de tweede is dat hij veiliger is: je oren zijn vrij dus je kunt omgevingsgeluid ook nog waarnemen. Deze oordopjes met bone conduction zijn dus niet echt oordopjes maar meer oorhaakjes. De punt van de oorhaakjes raakt je tragus en zendt een trilling uit. Daardoor ‘hoor’ je dus muziek. Deze trilling voel je overigens niet. Geluidsgolven zijn namelijk niet voelbaar maar alleen hoorbaar. Deze oordopjes spelen dus helemaal geen muziek af in je oor. Vreemd? Ja. Handig? Voornamelijk tijdens het sporten en fietsen.

Bone conduction
Bone conduction oorhaakjes (Afbeelding: AliExpress)

21,03 euro

Voor kinderen: Hoofdtelefoon met kattenoren

Als de foto met kattenogen (of de titel hierboven) het nog niet had verklapt: deze opvallende hoofdtelefoon is ontworpen voor kinderen. De meeste hoofdtelefoons die speciaal zijn ontworpen voor kinderen zijn niet alleen kleiner maar hebben ook een decibel-beperking. Het lijkt er niet op dat deze headphones met led-verlichting dat heeft. Afgezien van de ‘schattige’ kattenoren lijkt dit dus niet een super kindvriendelijke hoofdtelefoon te zijn.

kinderen hoofdtelefoon
Hoofdtelefoon voor kinderen (Afbeelding: AliExpress)

4,24 euro

Schedel in je oor

We durven er vergif op in te nemen dat het geluid dat uit deze oordopjes komt niet om over naar huis te schrijven is. Of het echt angstaanjagend slecht is, net als het ontwerp, kunnen we echter niet met zekerheid zeggen. De goedkope oordopjes hebben geen ingebouwde microfoon maar dat mag je eigenlijk ook niet verwachten voor iets meer dan een euro.

schedel oordopjes AliExpress
Opvallende oordopjes (Afbeelding: AliExpress)

1,31 euro

Typisch AliExpress: Een opvallend hoesje voor je EarPods

Heb je al oordopjes, in dit geval AirPods? Dan kun je op Ali ook ontelbaar veel toffe en bijzondere hoesjes voor je dure Apple oordopjes vinden. Deze pluizige case heeft twee voordelen: je AirPods zullen niet snel gestolen worden als ze verstopt zitten in deze stoffige teddy beer, en de beer biedt goede bescherming als je de case laat vallen. Het grootste nadeel van deze case? Dat je deze enorme teddy beer met je mee moet zeulen tijdens je rondje hardlopen.

pluche AirPods case AliExpress
Pluche case voor AirPods (Afbeelding: AliExpress)

3,70 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5x opvallende oordopjes en hoofdtelefoons
Sluiten