AliExpress: 5x slaapverwekkende gadgets die je in slaap wiegen

AliExpress staat bekend om zijn vreemde gadgets en producten. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets die worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs. Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je.

Deze keer hebben we 5 gadgets op een rij gezet voor wie last heeft van slapeloosheid en wel wat hulp bij het slapen kan gebruiken.

White noise apparaat

Wie last heeft van slapeloosheid heeft vast wel eens gehoord van een ‘white noise apparaat’. White noise zijn geluiden met een lage-, gemiddelde- en hoge frequentie die op hetzelfde moment worden afgespeeld. Sommige mensen zweren bij dit rustgevende geluid, ook wel ruis genoemd, om in slaap te vallen.

Op YouTube en Spotify staan genoeg afspeellijsten met white noise, maar je kunt ook een white noise apparaat naast je bed leggen. AliExpress’ white noise apparaat heeft verschillende natuurgeluiden en white noise om uit te kiezen. Het gadget heeft een timer zodat hij automatisch uitschakelt op het moment dat jij hopelijk al ligt te snurken.

white noise apparaat
White noise apparaat (Afbeelding: AliExpress)

8,99 euro

AliExpress topper: USB-lamp die de zonsondergang simuleert

Omarm het ritme van de natuur en val in slaap met en het licht van de zonsondergang op je muur geprojecteerd. Deze lamp van Ali projecteert oranje en gele kleuren op de muur maar kan ook de kleuren van de regenboog projecteren als je dat relaxter vindt. Of extra licht in je kamer je echt slaperig maakt is een goede vraag, maar het is in ieder geval sfeervoller dan een LED-nachtlampje.

zonsonderang lamp AliExpress
Zonsondergang lamp (Afbeelding: AliExpress)

14,33 euro

Verwarmd oogmasker

Ali barst van de opvallende gadgets waarbij we onze twijfels hebben of ze daadwerkelijk werken en of ze überhaupt prettig zijn. Dit verwarmde masker is zo’n gadget. Het is een verwarmd oogmasker met drie verschillende temperatuurniveaus. Daarnaast heeft het ingebouwde drukpunten die, als je gezicht tenminste precies in het masker past zoals het masker is bedoeld, een goede acupunctuur massage geven. Of dit verwarmde oogmasker aanvoelt als een fijne warme handdoek op je ogen of als een onprettige oogmassage kun je alleen zelf ondervinden.

Verwarmd oogmasker AliExpress
Verwarmd oogmasker (Afbeelding: AliExpress)

11,34 euro

Hulp bij het slapen in de auto

Een autorit kan je flink slaperig maken. Als bestuurder moet je wakker blijven maar als bijrijder is het verleidelijk om een beetje weg te dommelen. Het nadeel hiervan is dat je standaard wakker wordt met een stijve nek aangezien je hoofd oncomfortabel hangt tijdens je dutje. Op Ali kwamen we deze hoofdsteun tegen die slapen in de auto wellicht wat comfortabeler maakt. Of dit gadget ook veilig is is een ander verhaal waar wij onze vingers niet aan branden.

hoofdsteun AliExpress
Hoofdsteun voor in de auto (Afbeelding: AliExpress)

21,60 euro

Typisch AliExpress: Bluetooth hoofdtelefoon om mee te slapen

Het laatste gadget dat is ontworpen om je lekker in slaap te wiegen is deze Bluetooth hoofdband met ingebouwde hoofdtelefoon. De hoofdband is voorzien van Bluetooth 5.0 waardoor je hem kunt koppelen aan je laptop, smartphone of tablet via welke je wat blauwe ruis of andere rustgevende muziek kunt afspelen. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan weet je waar je het opvallende gadget kunt scoren. Let wel op dat je het geluid niet te hard zet, want je slapeloosheid oplossen en tegelijkertijd gehoorschade oplopen tijdens het slapen is alles behalve een goede oplossing. Daarnaast kun je je natuurlijk afvragen of je echt beter slaapt wanneer je de hele nacht een Bluetooth-connectie op je hoofd hebt…

Bluetooth oogmasker
Bluetooth oogmasker (Afbeelding: AliExpress)

8,56 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5x slaapverwekkende gadgets die je in slaap wiegen
Sluiten