AliExpress: deze 6 toptelefoons koop je allemaal voor prijs van één iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Maxis één van de fijnste smartphones die je op dit moment in huis kan halen. Zeker wanneer je je hele leven al een iPhone gebruikt is het een goede upgrade. Maar hij is wel prijzig. Als je Android een kans wilt geven en bereid bent om op AliExpress je slag te slaan, dan kun je voor de prijs van een iPhone 11 Pro Max (1259 euro) maar liefst zes toptelefoons in huis halen.

We hebben hiervoor echt even goed gekeken naar hoe de telefoons zijn ontvangen. Dit zijn dus geen wazige telefoons die voor een prikkie te koop zijn, maar daadwerkelijk toestellen die goed zijn bevallen. De hoogste tijd dus voor een overzicht.

De Xiaomi Mi 9 op AliExpress

We beginnen dit overzicht met de Xiaomi Mi 9, wat wel een relatief prijzige smartphone is. Maar Xiaomi is wel een merk dat inmiddels als betrouwbaar staat. Deze smartphone maakt gebruik van 6 GB Ram, een 5,97 inch AMOLED beeldscherm met een triple camera op de achterkant en een selfiecamera van 20MP aan de voorkant. Met een Snapdragon 712 Octa Core CPU is hij ook snel genoeg. Bovendien ziet hij er gewoon netjes uit.

Scoor hem hier voor slechts 224,92 euro

Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 (Bron: AliExpress)

De Oppo Reno Z

Oppo is ook een merk dat in het Westen bekend is en waar we positief over zijn. De Oppo Reno Z is niet het meest recente model, maar het is nog altijd een sterke smartphone. Met een tweetal camera’s op de achterkant en een goede aan de voorkant schiet je mooie plaatjes. De batterij is iets meer dan 4.000mAh, waardoor hij een tijd lang meegaat. Het scherm zelf is met 6,4 inch bovendien behoorlijk groot, waardoor je veel telefoon krijgt voor deze scherpe prijs.

Scoor hem hier voor slechts 346,78 euro

Oppo Reno Z
De Oppo Reno Z op AliExpress (Bron: AliExpress)

De Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Laten we er gelijk nog maar een toestel van Xiaomi tegenaan gooien met de Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Met zijn 6.53 inch scherm is het een flinke jongen en is het scherm voorzien van prachtige heldere kleuren. Hij heeft een quad camera met de grootste camera die beschikt over 64MP. Met een batterij van 4500mAh gaat hij lang mee, is hij voorzien van 6GB RAM en 64GB opslag. Dat laatste kun je via een geheugenkaartje makkelijk uitbreiden.

Scoor hem hier voor 248,48 euro

Xiaomi Redmi Note 8 Pro
De Xiaomi Redmi Note 8 Pro (Bron: AliExpress)

De UMIDIGI A5 PRO

Dan een telefoon dat echt een koop je is. Je haalt de UMIDIGI A5 PRO al voor minder dan 100 euro in huis. Daarmee is het dus een ideale smartphone om te halen als eerste smartphone voor je kind. De smartphone is voorzien van een 6.3 inch groot scherm. Hij komt met 4GB RAM en 32GB opslag. Aan de achterkant vind je drie camera’s van 16, 8 en 5MP. En aan de voorkant heb je een 16MP selfiecamera. De batterij is voorzien van 4150mAh.

Scoor hem hier voor 92,37 euro

UMIDIGI A5 PRO
De UMIDIGI A5 PRO (Bron: AliExpress)

De Xiaomi MiPad 4 Plus

Oké, dit product is misschien niet het meest voor de handliggende, omdat het eigenlijk een tablet is. Maar hey, je kunt er ook mee bellen, dus we nemen hem gewoon vrolijk mee in dit overzicht. En het past in ons prijskaartje. Het betreft een 10.1 inch tablet die een Full HD scherm heeft. De tablet heeft een batterij van 8620mAh, waarmee je 12 uur kunt bellen of 16 uur videos kunt kijken.

Scoor hem hier voor 267,38

Xiaomi MiPad 4 Plus
De Xiaomi MiPad 4 Plus (Bron: AliExpress)

De OUKITEL C17 Pro op AliExpress

De laatste telefoon in dit rijtje is de OUKITEL C17 Pro, welke voor minder dan 100 euro weer te scoren is. Dat blijven toch leuke prijzen. Hij maakt gebruik van een 6.35 inch scherm, 4GB RAM, een opslag van 64GB, een batterij van 3900mAh en tweetal camera’s op de achterkant van 13 en 5MP. Aan de voorkant heb je nog een simpele selfiecamera van 5MP. Dat is niet heel krachtig, maar voor deze prijs kun je dat ook eigenlijk niet verwachten.

Scoor hem hier voor 92,37

OUKITEL C17 Pro
De OUKITEL C17 Pro (Bron: AliExpress)

Wil je meer leuke AliExpress-deals? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
AliExpress: deze 6 toptelefoons koop je allemaal voor prijs van één iPhone 11 Pro Max
Sluiten