Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 14 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

AliExpress & Apple: 5 opvallende (on)handige bandjes voor Apple Watch

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze week hebben we 5 opvallende onofficiële Apple Watch bandjes voor je op een rij gezet.

Apple Watch bandje in alle kleuren van de regenboog

In april van dit jaar lanceerde Apple bandjes voor de Apple Watch onder de noemer ‘Pride Edition’. De toffe bandjes die de LGBTQA+ gemeenschap vieren, werd in 2016 voor het eerst door Apple uitgebracht. Het nieuwe bandje is een flexibele en stretch loop, waarvan je uiteraard ook op AliExpress een ‘nep’ exemplaar kunt kopen.

Of een ‘nep’ Pride-bandje kopen niet een beetje fout is? Nee hoor. Het is niets minder fout dan Apple die een Pride Edition Apple Watch bandje uitbrengt, en tegelijkertijd in meer dan 150 landen in de App Store LGBTQA+ apps censureert.

AliExpress Apple Watch band
Apple Watch band in donkerblauw (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

AliExpress topper: ‘Diamanten’ Apple Watch band

Zie hier een schitterend Apple Watch bandje waarvoor je haast een zonnebril moet opzetten. We zeggen ‘haast’, omdat het diamanten Apple Watch bandje waarschijnlijk iets minder schitterend is dan de gefotoshopte afbeelding doet lijken. Wie niet vies is van een beetje (te veel) bling, maar daar geen goud geld voor uit wil geven kan in ieder geval op AliExpress terecht voor dit opvallende bandje.

Apple Watch glitter band
Schitterende Apple Watch band (Afbeelding: AliExpress)

13,25 euro

Dikke Apple Watch band

Je dure Apple Watch goed camoufleren en verbergen zodat het niet in het oog springt van zakkenrollers en andere raven? AliExpress heeft de oplossing: bandje met camouflage-print. Oké, dit bandje is misschien niet zo subtiel, maar wanneer jij je arm in de heg steekt ziet niemand je Apple Watch meer. Al heb je daar niet perse een gecamoufleerd bandje voor nodig.

aliExpress Apple Watch band
Dikke Apple Watch band (Afbeelding: AliExpress)

3,70 euro

Als Vincent van Gogh een Apple Watch zou dragen…

Grote fans van kunst en de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh kunnen op Ali terecht voor ontelbaar veel gadgets met een print van een van zijn beroemde schilderijen. Het verbaast je daarom vast niet dat er ook bandjes voor de Apple Watch te koop zijn met een opdruk van de sterrennacht. Tenminste, een interpretatie daarvan. Of Van Gogh blij zou zijn met zijn bloed zweet en tranen op een siliconen bandje van drie euro? We zullen het nooit weten.

Apple Watch band kunst
Apple Watch band met kunstig tintje (Afbeelding: AliExpress)

3,36 euro

Typisch AliExpress: Waterproof case

Apple’s Apple Watch is waterproof. Zo is de Watch Series 6 bijvoorbeeld waterdicht tot 50 meter diep. Dat is niet waterdicht genoeg, volgens deze verkoper op Ali. Die biedt namelijk een waterdicht hoesje aan voor de smartwatch. Zo blijft je toch al waterdichte Apple Watch goed droog.

AliExpress Apple Watch band waterproof
Waterproof Apple Watch band (Afbeelding: AliExpress)

11,48 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress & Apple: 5 opvallende (on)handige bandjes voor Apple Watch
Sluiten