5 budget AliExpress gadgets ‘geïnspireerd’ op Apple’s apparaten

AliExpress staat bekend om alle vreemde gadgets en producten die er te koop worden aangeboden. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 gadgets uitgezocht die verdacht veel op Apple’s gadgets lijken.

”Apple-Top” AirPods Pro 3

Of deze AirPods daadwerkelijk top zijn durven we niet te zeggen, al gokken we dat dit afhankelijk van welke kwaliteit je verwacht. Verwacht namelijk niet Apple’s kwaliteit voor AliExpress AirPods van slechts 24 euro.

Wat opvalt aan deze productpagina is dat er twee verschillende Bluetooth oordopjes worden afgebeeld. Welke oordopjes je op de deurmat krijgt als je deze oordopjes bestelt? Dat is (gelukkig) geen verrassing maar kun je zelf kiezen. Wat het verschil is tussen beide wat betreft de specificaties? Geen idee.

AirPods AliExpress
Aliexpress’ AirPods (Afbeelding: AliExpress)

23,83 euro

AliExpress simlock vrije iPhone 12 Pro Max

Een ‘originele’ iPhone kopen op AliExpress? Het kan. Tenminste, als je er vanuit gaat dat deze iPhone 12 Pro Max daadwerkelijk een echt Apple-toestel is. De prijs is in ieder geval aan de hoge kant voor een gadget van de Chinese webshop. Al mag je daar zeker niet de authenticiteit van het product aan afleiden.

iPhone 12 Pro Max AliExpress
iPhone 12 Pro Max (Afbeelding: AliExpress)

1475,33 euro

Leren ‘Hermes’ case voor AirTag

Het Franse modehuis Hermès heeft speciaal voor Apple, of in samenwerking met Apple, een leren hoesje voor Apple’s nieuwste gadget ontworpen: de AirTag. Uiteraard staat AliExpress inmiddels bol van beschermhoesjes die verdacht veel op de leren hoesjes van Hermès lijken. Het verschil zit hem echter in de prijs (een verschil van een paar honderd euro) en o ja, in de kwaliteit.

AirTag Hermès AliExpress
Hermès rip off (Afbeelding: AliExpress)

1,04 euro

‘Magic Mouse’ voor een prikkie

Apple’s Magic Mouse kost iets meer dan 100 euro. Dat zijn flink wat euros voor een computermuis. Vind je het ontwerp tof maar vindt je portemonnee dit bedrag niet tof? Dan heeft Ali uiteraard een goedkope rip-off in de aanbieding.

Deze ‘Magic Mouse’ is haast niet van de echte te onderscheiden, al zijn de afbeeldingen van de muis geanimeerd en is het dus lastig om in te schatten hoe de afwerking van de echte muis is (en dan hebben we het nog niet eens over hoe hij functioneert).

Magic Mouse Apple
‘Magic Mouse’ op AliExpress (Afbeelding: AliExpress)

12,51 euro

Typisch AliExpress: ‘Homepod’ voor minder dan 40 euro

Apple’s slimme speaker is ook te koop op AliExpress. Tenminste, een speaker die er veel op lijkt. Of deze speaker daadwerkelijk slim is is natuurlijk de vraag. Op de vraag of het slim is om deze slimme ‘Homepod’ van Ali te kopen kunnen we wel makkelijk antwoord geven: nee, waarschijnlijk niet.

HomePod apple AliExpress
‘Homepod’ op AliExpress (Afbeelding: AliExpress)

37,18 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Reageer op artikel:
5 budget AliExpress gadgets ‘geïnspireerd’ op Apple’s apparaten
Sluiten