Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 25 mei 2021

AliExpress: 5 opvallende en (on)handige bandjes voor Apple Watch

AliExpress staat bekend om alle vreemde gadgets en producten die er te koop worden aangeboden. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 verschillende bandjes voor de Apple Watch op een rij gezet.

Roestvrij stalen band voor Apple Watch

We trappen dit rijtje met verschillende Apple Watch bandjes van AliExpress af met het meest neutrale exemplaar. Er is niet veel op of aan te merken; het is je smaak of niet. Al betwijfelen we of dit roestvrij stalen bandje ook echt lekker zit. We zien onze armharen namelijk al zo tussen de schakels van dit bandje verdwijnen. Auch!

Apple Watch band AliExpress
Apple Watch roestvrij stalen band (Afbeelding: AliExpress)

9,18 euro

AliExpress kopie: ‘Officiële’ Apple Watch Pride Edition loop band

Apple heeft halverwege april bandjes voor de Apple Watch gelanceerd onder de noemer ‘Pride Edition’. De toffe bandjes die de LGBTQ+ gemeenschap viert, werd in 2016 voor het eerst door Apple uitgebracht. Het nieuwe bandje is een flexibele en stretch loop. Hiervan kwamen we er uiteraard ook een tegen op AliExpress, al maken de ietwat vreemde kleuren op de onderstaande afbeelding Apple en de LGBTQ+ gemeenschap bepaald niet trots.

Apple Watch band loop AliExpress
Apple Watch ‘Pride Edition’ kopie (Afbeelding: AliExpress)

5,38 euro

Kunstig exemplaar

Grote fans van kunst en de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh kunnen op Ali terecht voor ontelbaar veel gadgets met een print van een van zijn beroemde schilderijen. Het verbaast ons daarom niets dat er ook bandjes voor de Apple Watch te koop zijn met een opdruk van de sterrennacht. Tenminste, een interpretatie daarop. Of van Gogh blij zou zijn met zijn bloed zweet en tranen op een siliconen bandje van drie euro zullen we nooit weten.

Apple Watch band kunst
Apple Watch band met kunstig tintje (Afbeelding: AliExpress)

3,36 euro

Scrunchie als Apple Watch band

Wie de hele dag met een scrunchie, zo’n gezellig haarelastiekje, om z’n arm loopt heeft daarnaast vast geen ruimte voor een Apple Watch. Daarnaast staat een Apple Watch natuurlijk helemaal niet bij die leuke scrunchie. AliExpress’ oplossing: je peperdure slimme horloge aan een speciale scrunchie klikken die als bandje voor de Watch functioneert.

Of dat niet een beetje zonde is van je kostbare Apple gadget? Zeker. Maar het is wel een goede anti-diefstal optie. Er zullen maar weinig zakkenrollers zijn die het gemunt hebben op haarstrikjes.

scrunchie Apple Watch band
Scrunchie als Apple Watch band (Afbeelding: AliExpress)

3,52 euro

Typisch AliExpress: Voor wie helemaal niet van horloges houdt

Wie helemaal niet van horloges houdt maar wel van de Apple Watch kan hem ook aan een soort ketting hangen of aan een carabiner. Zo hou je je polsen vrij voor een paar elastiekjes of een horloge dat je niet continu herinnert aan agenda-afspraken en berichten.

Deze ketting en carabiner worden geleverd inclusief siliconen hoesje voor om het klokje van de Apple Watch zelf zodat die niet beschadigt wanneer hij aan je tas of om je nek bungelt.

Apple Watch ketting
Apple Watch ketting (Afbeelding: AliExpress)

2,06 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 opvallende en (on)handige bandjes voor Apple Watch
Sluiten