Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 10 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

AliExpress Must-Have deal: automatische audiorecorder

Op verschillende momenten kan het erg handig zijn om een audiorecorder bij je te hebben. Zo heb je het sowieso nodig tijdens een interview, maar kan het ook goed van pas komen voor audio notities of zelfs om een gesprek op te nemen als bewijsmateriaal. Nu kun je natuurlijk gewoon met je smartphone aan de slag gaan, maar het kan soms toch beter zijn om daar een dedicated device voor te hebben. Mocht je nog op zoek zijn naar een audiorecorder, kun je bij AliExpress een mooi exemplaar scoren dat automatisch begint met opnemen.

Sound activated audiorecorder

De AliExpress audiorecorder is namelijk uitgerust met een Sound Activated Recording feature. Dat betekent dat je hem kunt instellen om alleen op te nemen wanneer er daadwerkelijk audio is om op te nemen. Dat spaart niet alleen de batterij, maar zorgt er ook voor dat je geen tijd kwijt bent met luisteren naar niks. Soms wil je ook meteen luisteren naar je opnames, terwijl je nog bezig bent met opnemen. Ook dat is mogelijk met het apparaat en om je opnames nog wat extra pazaz te geven, kun je meteen ook aan de slag met geluidseffecten.

AliExpress audiorecorder

Dynamic noise reduction

Om je opnames zo helder mogelijk te krijgen gebruikt de audiorecorder dynamic noise reduction. Daarnaast kun je rekenen op een bitrate van 1536 kbps, wat zorgt voor mooie opnames. Verder kun je het apparaat vergrendelen met een wachtwoord, kun je bepaalde segmenten zich laten herhalen en slaat het apparaat automatisch bestanden op wanneer de batterij bijna leeg is.

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de audiorecorder bij AliExpress bestellen voor vanaf 26,82 euro. De prijs heeft te maken met hoeveel opslagruimte je op het apparaat wilt. Het goedkoopste model komt met 8GB aan opslagruimte, maar je zou ook kunnen gaan voor 16GB of 32GB. Voor het duurste model ben je 44,76 euro kwijt. Mogelijk kan het aan de andere kant toch beter zijn om nog even te wachten met bestellen. Dolby werkt namelijk aan een app, waarmee je op je smartphone studiokwaliteit audio-opnames zou kunnen maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: automatische audiorecorder
Sluiten