Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 17 apr 2019

AliExpress gadget van de dag: automatische voerbak voor zes maaltijden

Net zoals jij heeft je hond of kat ook elke dag weer voedsel nodig om normaal te blijven functioneren. Soms kan dat echter lastig zijn om te regelen als je bijvoorbeeld een paar dagen weggaat en niemand kan vinden om ervoor te zorgen dat je huisdier niet verhongert. AliExpress kan je aan de andere kant uit de brand helpen met een automatische voerbak die zes dagen voor een maaltijd zorgt.

Zes verschillende maaltijden instellen

De dispenser ziet er ergens uit als een normale voerbak, maar is verdeeld in zes verschillende compartimenten. Deze kun je gebruiken om zes verschillende maaltijden voor je kat, hond of bijvoorbeeld konijn voor te bereiden. Dat doe je met de knoppen en het LCD-display aan de zijkant. Daar kun je zes verschillende tijdstippen instellen, waarop de compartimenten naar de voorkant draaien en open gaan. Elke bak heeft een inhoud van 330 liter en als dat niet genoeg is voor een dag, zou je ook op dezelfde dag meerdere maaltijden kunnen verzorgen.

AliExpress automatische brokjesdispenser

Voerbak met persoonlijke boodschap

Afgezien van je diertjes eten geven, kan de bak ze ook enigszins geruststellen met je stem. De voerbak is namelijk ook uitgerust met een microfoon, waarmee je een persoonlijke boodschap kunt opnemen van acht seconden. Deze boodschap kun je rond voedertijd tot drie keer laten afspelen om bijvoorbeeld je huisdier naar de bak te roepen. Verder heb je voor het apparaat vier C-batterijen nodig, die je er helaas niet bij krijgt.

AliExpress automatische brokjesdispenser

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de automatische voerbak bij AliExpress scoren voor 40,66 euro en zelfs als je niet een paar dagen weggaat, kan het handig zijn om het ding sowieso in te zetten. Overigens komt er nog wel 5,57 euro aan verzendkosten bij. Uiteraard hebben je huisdieren daarnaast ook water nodig en dat kun je weer verzorgen met deze automatische waterbak.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress gadget van de dag: automatische voerbak voor zes maaltijden
Sluiten