Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 31 mrt 2019

AliExpress gadget van de dag: automatische waterbak voor je hond of kat (of iets anders)

Als je een huisdier hebt, zijn er bepaalde dingen die je om de zoveel tijd weer moet doen. Zo moet je je hond elke dag uitlaten en moet je om de zoveel tijd de nagels van je kat weer knippen. Net zoals mensen hebben ook dieren drinken en eten nodig en net zoals je voor jezelf weer elke dag een bordje moet klaarmaken, moet je ook geregeld de waterbak en voederbak bijvullen zodat je beestjes niet verhongeren of omkomen van de dorst. Nu kun je een grote waterbak neerzetten zodat je de komende tijden er geen omkijken meer naar hebt, maar stilstaand water is nooit echt een goed idee. Het werkt echter wel met een filter en wanneer het water blijft stromen en dat is precies waar de automatische waterbak van AliExpress je mee helpt.

Stromend en gefilterd water

De waterbak is voorzien van een pomp, die ervoor zorgt dat het water in de bak constant aan het stromen is. Een filter zorgt er weer voor dat het water lekker schoon blijft en je beestjes geen vervuild water binnenkrijgen. Het zal je misschien zijn opgevallen dat sommige honden en katten het sowieso fijner lijken te vinden om te drinken uit een stromende kraan en hun waterbak wat minder spannend vinden. De automatische waterbak zou voor die beestjes een geweldig cadeau zijn en als het goed is maakt het ding ook niet al te veel lawaai.

AliExpress autmatische waterbak

Beveiligd tegen overstromen

In totaal kun je de bak vullen met twee liter water. Dat is redelijk wat en daarmee kan je kat of hond weer even vooruit. Je hoeft je geen zorgen te maken over overstromingen door een verstopt filter. Wanneer dat gebeurt gaat het water niet meer via het filter terug naar binnen, maar via de vier zijkanten van de bak. Overigens is het dan wel tijd om het filter te vervangen, zodat je huisdier niet alsnog vervuild water drinkt.

AliExpress automatische waterbak

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de automatische waterbak bij AliExpress scoren voor 17,36 euro. Vergeet niet om voor het model te gaan met de Europese plug. Anders krijg je een Amerikaans of Japans model, waar je weer eerst een omzetstukje voor nodig hebt. AliExpress heeft natuurlijk nog veel meer voor je huisdieren, maar sommige dingen lijken toch wel wat bizar. Dit zijn bijvoorbeeld vijf opmerkelijke AliExpress spulletjes die je voor je huisdier kunt scoren.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress gadget van de dag: automatische waterbak voor je hond of kat (of iets anders)
Sluiten