Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 23 jul 2019

AliExpress: dit zijn de 5 allerbeste AirPods alternatieven

Om verschillende redenen wagen steeds meer mensen zich aan draadloze oordopjes. Sommige mensen doen het uit noodzaak, omdat hun toestel geen headphone jack meer heeft. Andere mensen hebben sowieso genoeg die draden die telkens in de knoop zitten. Wat de reden ook is, veel mensen zijn het erover eens dat je voor draadloze oordopjes bij Apple moet zijn. AirPods komen aan de andere kant toch met een behoorlijk prijskaartje. Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief, hebben we hier vijf betaalbare AliExpress oordopjes voor je.

Tronsmart Encore Spunky

Als eerste hebben we op de lijst de Tronsmart Encore Spunky. Deze komen in het zwart of wit en zien er net wat spannender uit dan je doorsnee oordopjes. Via Bluetooth 5.0 kun je ze koppelen aan je smartphone om draadloos naar je favoriete tunes te luisteren. Dat zou je met een volle batterij zo’n drie uur kunnen doen en de bijbehorende case zorgt voor 9 uur aan extra afspeeltijd. Verder kun je met een dubbele tap op het rechter oordopje snel even Siri oproepen om van alles voor je te doen en kun je aan de slag met andere gesture controls op de oordopjes om de playback te regelen.

draadloze oordopjes AliExpress Tronsmart

Prijs: 31,65 euro

Xiaomi Redmi AirDots

Dan gaan we verder naar de Redmi AirDots van Xiaomi. De oordopjes hebben een IPX4 certificering, wat betekent dat ze niet zouden moeten bezwijken als je tijdens je workout behoorlijk aan het zweten bent. De dingen werken met Bluetooth 5.0 en zou je met een volle batterij zo’n 4 uur in kunnen zetten. Uiteraard is hier ook weer een oplaadcase van de partij, waarmee je de batterijlevensduur zou kunnen rekken tot zo’n 12 uur. Ook is er een microfoon om draadloos je telefoontjes te plegen.

draadloze oordopjes Xiaomi Redmi AirDots

Prijs: vanaf 18,90 euro

Anomoibuds Capsule Pro

Als derde op de lijst hebben we van AliExpress de Anomoibuds Capsule Pro oordopjes voor je gevonden. Ook deze ondersteunen Bluetooth 5.0, wat je een bereik geeft van zo’n 10 meter. De oordopjes krijg je met een magnetische oplaadcase, die de normale 4 uur aan batterij power zo’n 9 tot 10 keer zou vergroten. Daar zorgt de 1.00mAh accu van de case voor. Verder pairen de dingen automatisch met je device en kun je aan de LED-lampjes op de case zien hoe het ervoor staat met de batterij.

draadloze oordopjes AliExpress Anomoibuds

Prijs: 21,02 euro

QCY QS2 TWS

We gaan snel verder naar de QCY QS2 TWS draadloze oordopjes op AliExpress, die ook automatisch pairen met je smartphone. Dat gebeurt meteen wanneer je ze uit de case haalt om ze in je oren te stoppen. Net als bij de vorige oordopjes, hebben we ook hier te maken met een behoorlijke batterij in de case. Deze zou goed moeten zijn voor zo’n 32 uur aan luisterplezier. Andere features zijn Stereo talking, een IPX4 rating en HiFi audio.

draadloze oordopjes AliExpress QCY QS2

Prijs: 20,36 euro

i30 TWS: AliExpress AirPods

Als laatste op de lijst hebben heeft AliExpress een wel erg sneaky AirPods alternatief voor je. We hebben het over de i30 TWS oordopjes, die als twee druppels water lijken op de echte AirPods. Dat is uiteraard ook de bedoeling en uiteraard zijn ze niet van dezelfde kwaliteit als de originele oordopjes. Toch leveren ze wel lekker geluid en zijn ze zeker het proberen waard. De reviews zijn in ieder geval goed en als bonus lijkt het erop alsof je met AirPods rondloopt.

draadloze oordopjes i30 TWS

Prijs: 19,94

Mocht je uiteindelijk toch maar besluiten om voor echte AirPods te gaan, is het misschien verstandig om nog even te wachten. Eind dit jaar komt Apple namelijk met de AirPods 3 en deze zouden eindelijk komen met een langverwachte feature.

 

Reageer op artikel:
AliExpress: dit zijn de 5 allerbeste AirPods alternatieven
Sluiten