Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 9 nov 2018

5 AliExpress deals voor Black Friday (+ tips om veilig te shoppen)

AliExpress is een walhalla als het om gadgets gaat, al helemaal op Black Friday. Dan regent het gigantische kortingen. Toch brengt het online platform ook een aantal onzekerheden met zich mee. Onze protip? Kies voor Mastercard bij het afrekenen. 

Veilig online shoppen met Mastercard

Zo profiteer je alsnog van de lage prijzen van AliExpress, zonder de risico’s die je ermee associeert. Zo hebben wij al een aantal keren een hoop gedoe kunnen ontwijken tijdens onze online shopping sprees.

Bij AliExpress kan het lang duren voor je aankoop op de deurmat belandt. Op zich geen probleem, maar het levert ook onzekerheid op. Het blijft immers toch in je achterhoofd rondspoken. Wanneer je met Mastercard bestelt, heb je altijd 180 dagen garantie.

Is je product niet of verkeerd afgeleverd? Dan hoef je niet te gaan klooien met de klantenservice van AliExpress, maar kun je dankzij de aflevergarantie van Mastercard het aankoopbedrag terugkrijgen*. Verzekerd shoppen op een platform vol lage prijzen, wat wil je nog meer?

Oké, ben je klaar om te shoppen? Hieronder hebben we alvast vijf aanraders voor je op een rijtje gezet. Als je nog benieuwd bent naar meer informatie over Mastercard, check dan even deze pagina. Shoppen maar, want Black Friday gaat bijna van start!

Xiaomi Notebook

Xiaomi staat niet alleen bekend om zijn goedkope smartphones, maar maakt sinds een aantal jaar ook laptops. De Xiaomi Notebook is een geduchte concurrent voor de MacBook, waarbij je voor een lage prijs high-end specs kunt scoren. Voor 669,99 euro kun je al een model scoren.

Ben je toch nog een beetje huiverig omdat het helemaal uit China komt? Protip: Bestel dan met Mastercard. Dan heb je namelijk aflevergarantie. Dat houdt in dat je jouw geld terugkrijgt als een bestelling niet compleet aankomt of afwijkt van wat de verkoper beloofde. Oftewel: je bent altijd veilig.

Originele Xiao mi mi notebook air

Xiaomi Mi A2 Lite

Voor 170 euro haal je met de Xiaomi Mi A2 Lite een toestel in huis waar je geen spijt van zult krijgen. Xiaomi staat normaliter bekend om zijn degelijke hardware en opvallend lage prijzen, maar de software-skin was altijd een nadeel. De Mi A2 Lite maakt korte metten met dat nadeel omdat het toestel op stock Android draait. Oftewel, een schone en snelle versie van het besturingssysteem, met snelle updates. Wat wil je nog meer?

Xiaomi Mi A2 Lite

Huami Amazfit 2

Je kunt op AliExpress al voor een paar tientjes een smartwatch aanschaffen. Vaak valt de kwaliteit dan echter tegen. De Huami Amazfit laat zien dat het ook anders kan. Dit submerk van het geprezen technologiemerk Xiaomi levert opnieuw een uitstekende wearable af. De bouwkwaliteit van het horloge weet indruk te maken en de lijst aan features is opvallend lang. Voor 170 euro kun je een kleurtje uitzoeken.

Amazfit Stratos smart watch

X96 Android TV Mini

Met een Android TV doosje kun je elke monitor of televisie ‘slim’ maken. Van het spelen van games tot het casten naar je scherm: de handige doosjes zorgen dat het mogelijk is. Voor 60,99 euro scoor je ons favoriete model, waarmee je zelfs live televisie kunt kijken.

X96 Mini IPTV Frankrijk Arabische TV Ontvangers Android 7.1

Complete pakken

Even heel iets anders tussen alle technologie: pakken. Van een mooie pantalon tot de perfecte stropdas, je kunt een hoop hoogwaardige kleding op AliExpress scoren. Voor 129 euro heb je bijvoorbeeld het complete onderstaande pak. Klik vooral even door voor andere outfits, waaronder zelfs bruidsjurken. Durf jij het aan?

AliExpress pakken

*Check voor meer informatie en de voorwaarden bij uw bank of kaartuitgevende instantie.Mastercard

In samenwerking met Mastercard

Reageer op artikel:
5 AliExpress deals voor Black Friday (+ tips om veilig te shoppen)
Sluiten