AliExpress Must-Have deal: Bluetooth controller voor je smartphone

Waar we vroeger moesten priegelen met games op smartphones met kleine schermen, hebben toestellen tegenwoordig eindelijk behoorlijke displays met een hoge resolutie. We kunnen dus eindelijk alles goed zien, maar helaas blijven de controls op een smartphone toch nog een probleem bij sommige games. En hoewel je eraan kunt wennen, is het toch lekkerder om gewoon een controller in je handen te hebben. Gelukkig kan dat ook gewoon en bij AliExpress kun je zo’n controller voor je smartphone scoren.

Bluetooth controller

De Bluetooth controller van AliExpress ziet er precies zo uit als wat je van een controller zou verwachten. Zo is het ding uitgerust met twee joysticks en een D-pad. Daarnaast krijg je uiteraard ook de welbekende ABXY-knoppen om bepaalde moves uit te voeren. Zoals gezegd ondersteunt de controller Bluetooth en kun je hem dus draadloos aan je smartphone koppelen.  En uiteraard kun je dan je toestel overal neerleggen om te spelen, maar je kunt hem ook vastzetten op de controller zelf met een speciale accessoire.

AliExpress Bluetooth controller

Tot 8 uur gameplezier

Verder komt het ding met een 500mAh batterij, die goed zou moeten zijn voor 5 tot 8 uur aan gameplezier. Qua standby tijd moet je denken aan zo’n 720 uur en wanneer de batterij weer leeg is, duurt het 2 uur om hem weer helemaal vol te krijgen. Om de batterij te besparen, gaat de controller overigens na vijf minuten automatisch uit als je er niks mee doet. Het ding werkt met zowel iOS als Android en je kunt het natuurlijk ook gewoon koppelen aan je laptop.

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de Bluetooth controller bij AliExpress scoren voor 9,60 euro. Als je er een houder bij wilt voor je smartphone, kom je uit op 11,31 euro. Ook kun je kiezen voor een controller met een USB-adapter en dan heb je te maken met een prijskaartje van 11,31 euro. En als je even niet weet wat je precies moet gaan spelen, hebben we vijf betaalde iOS games voor je die je tijdelijk helemaal gratis kunt downloaden.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: Bluetooth controller voor je smartphone
Sluiten