Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 9 mei 2019

AliExpress Must-Have deal: Bluetooth keyboard voor je tablet

Tablets worden steeds krachtiger en tegenwoordig zou je sommige modellen zelfs als een mini-laptop kunnen gebruiken. Het enige nadeel is dan dat je er eigenlijk nog een extern toetsenbord bij zou willen hebben om wat makkelijker teksten in te kunnen voeren. Gelukkig is zo’n keyboard redelijk snel geregeld en als je er nog naar op zoek bent, heeft AliExpress een mooi universeel toetsenbord voor je te koop.

Bluetooth keyboard voor elke tablet

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het toetsenbord niet precies past bij je tablet. Hij zit namelijk niet verwerkt in een case, waardoor het ding in principe met elke tablet goed zou moeten werken. De afmetingen zijn 26 cm x 18 cm x 8 cm (10,24 inch x 7,09 inch x 3,15 inch), wat betekent dat het misschien alleen  wat onhandig zou kunnen worden met tablets die een stuk groter zijn. Het keyboard werkt via Bluetooth en zou tot op een afstand van 10 meter nog met je tablet verbonden moeten blijven. Binnenin vinden we een 200MA lithium-ion batterij, welke genoeg zou moeten zijn om 70 uur aan de slag te gaan. In standby modus zou de batterij het zelfs 100 dagen volhouden.

aliExpress keyboard tablet

Opvouwbaar en compact

Zoals je op de foto’s kunt zien, gaat het om een keyboard dat je kunt opvouwen tot een compact geheel. Hierdoor kun je hem makkelijk in je tas meenemen en wanneer je ermee aan de slag gaat, kun je het ding op een dusdanige manier vouwen dat je ook meteen een standaard hebt voor je tablet. Verder zouden de toetsen nauwelijks geluid maken en zou het ding bestand zijn tegen water en stof.

AliExpress Bluetooth keyboard

Bestellen bij AliExpress

Als je het wilt proberen, kun je het Bluetooth toetsenbord bij AliExpress scoren voor 22,90 euro (plus 5,45 euro verzendkosten). Als cadeautje krijg je er ook meteen een stylus bij om snel dingen op het display zelf te regelen. Overigens vind je bij AliExpress ook goedkope tablets, mocht je je realiseren dat je eigenlijk een nieuwe nodig hebt. Dit zijn de beste AliExpress deals.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: Bluetooth keyboard voor je tablet
Sluiten