Vijf uitstekende goedkope AliExpress Bluetooth koptelefoons

AliExpress is een fascinerend walhalla vol goedkope gadgets en een hoop troep. Het is lastig om de pareltjes er tussenuit te vissen, maar ze zijn er toch echt. Vooral op het gebied van bluetooth koptelefoons kun je er zeer goedkope doch degelijke exemplaren scoren. Koptelefoons met een indrukwekkend geluid, voor een lage prijs. We zetten onze vijf favorieten op een rijtje?

AliExpress?

Ben je nog niet bekend met AliExpress en de voordelen en nadelen van het platform? In dit artikel brengen we je op de hoogte van alle risico’s, hoe het shoppen werkt en waar je op moet letten.

Xiaomi Mi Headphones

Xiaomi is een bekende naam uit China. Het merk maakt verrassend degelijke gadgets voor een lage prijs, ook als het om koptelefoons gaat. Wij zijn vooral fan van dit exemplaar, al is de gouden uitvoering niet aan iedereen besteed. Met een gebalanceerd geluid, een hoogwaardig afgewerkte behuizing en een prima accuduur zal dit model je niet teleurstellen.

AliExpress bluetooth koptelefoon ANC

August EP750

August is een naam die wij nog niet kenden, maar na het ervaren van deze koptelefoon zijn we meteen fan. Op dit prijspunt hadden we niet zo’n kraakhelder geluid verwacht, maar toch heeft de Chinese fabrikant die magie voor elkaar gekregen. Het design mag er ook zeker zijn.

AliExpress bluetooth koptelefoon ANC

Tortoyo ‘Wood is Good’

Tortoyo staat bekend om zijn sterke designs, vooral ten opzichte van de goedkope concurrentie. AliExpress organiseert geregeld design-wedstrijden, waarbij Tortoyo steevast een hoge positie weet te scoren. Het merk combineert (nep)hout met smaakvol plastic, waardoor het prijskaartje te behappen blijft maar het design direct opvalt.

AliExpress bluetooth koptelefoon ANC

Xiaomi Mi Bluetooth

We zijn weer terug met Xiaomi, het merk dat maar liefst twee plaatsen in dit lijstje heeft veroverd. Je hoeft je bij dit model in ieder geval niet af te vragen wat links en wat rechts is, dat is gigantisch groot in de oorschelpen aangegeven. Even zonder grappen: deze koptelefoon heeft een strak en modern design, produceert een indrukwekkend geluid en is uiterst betaalbaar. Wat wil je nog meer?

AliExpress bluetooth koptelefoon ANC

Yakee Bah

Ja, dat lees je goed, deze merknaam klinkt als ‘jakkie bah’, kunnen die Chinezen zelf ook niks aan doen natuurlijk. Ze beloven op hun website een onverwachts goed geluid, dus dat belooft veel goeds. Spoiler-alert: wij hebben dit model getest, en daar kwam inderdaad een vol en helder geluid uit.

AliExpress bluetooth koptelefoon ANC

 

Reageer op artikel:
Vijf uitstekende goedkope AliExpress Bluetooth koptelefoons
Sluiten