Ilona Braam
Ilona Braam Nerdy Stuff 25 mei 2019

AliExpress Must-Have: Bluetooth transmitter voor al je apparaten

Zoals je weet kun je via Bluetooth makkelijk je audio streamen naar je koptelefoon of oordopjes. Zo hoef je niet te priegelen met draden, die toch altijd in een knoop belanden. Helaas ondersteunen niet alle apparaten Bluetooth, zoals bijvoorbeeld je oude speakers of televisie. Gelukkig kun je daar makkelijk iets aan doen en AliExpress helpt je ermee met een Bluetooth transmitter/receiver.

Bluetooth voor je oude televisie

De Bluetooth transmitter/receiver bestaat uit een klein kastje, dat je uit de brand kan helpen wanneer je draadloos audio wilt ontvangen of versturen. Als je bijvoorbeeld ‘s avonds laat nog van een serie wilt genieten, maar niet de kinderen wilt storen, kun je het apparaat aan je televisie aansluiten (met draad) om hem om te toveren tot een Bluetooth apparaat voor je draadloze koptelefoon. Dit geval gebruik je het ding als een transmitter om het geluid van je televisie via Bluetooth naar je koptelefoon te sturen. Overigens kun je twee koptelefoons draadloos aansluiten, zodat je er bijvoorbeeld ook een romantisch avondje van kunt maken.

AliExpress Bluetooth transmitter/receiver

AptX HD audio

Zoals gezegd is het apparaatje aan de andere kant ook een receiver en kun je hem in die modus juist gebruiken om muziek van bijvoorbeeld je smartphone of computer te sturen naar die oude speaker. Hiermee tover je je speaker om tot een Bluetooth model en kan hij er weer even tegenaan. Zowel als receiver als transmitter verzorgt het boxje aptX HD audio.

AliExpress Bluetooth transmitter/receiver

Bestellen bij AliExpress

je kunt de transmitter/receiver bij AliExpress scoren voor 22,96 euro om lekker aan de slag te kunnen gaan met Bluetooth 5.0. Mocht je ook nog een nieuwe koptelefoon nodig hebben, kun je meteen even verder shoppen op AliExpress. We hebben alvast de vijf beste modellen voor je op een rijtje gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have: Bluetooth transmitter voor al je apparaten
Sluiten