Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 5 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

5 (on)opvallende AliExpress gadgets die je tablet of iPad overheid houden

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Zo zijn ook de 5 onderstaande 5 tablet- en iPad standaards vreemd, handig, en soms beide. Handig of niet; vrijwel alle gadgets op AliExpress worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Een standaard voor tablet en iPad is ideaal wanneer je je handen vrij moet hebben om iets anders te doen. Zoals achterover leunen op de bank, of om een gerecht te bereiden terwijl je de instructies uit een recept of video volgt. Deze 5 onopvallende en opvallende budget gadgets helpen je vrij letterlijk een handje om je tablet en iPad vast te houden.

iPad standaard voor de creatieveling

Deze iPad standaard is er een voor wie graag creatief bezig is maar te druk is met YouTuben. De standaard is namelijk een kleine schildersezel. De schildersezel is, iedere keer dat je het ziet, een kleine pijnlijke reminder dat je die uren YouTuben ook had kunnen besteden aan het ontwikkelen van je creatieve talent.

iPad ezel standaard
iPad ezel (Afbeelding: AliExpress)

Vanaf 0,01 euro

AliExpress topper: iPad houder op statief

Excuses voor de afbeelding; Ali had geen betere voor ons in de aanbieding. Wat het wel in de aanbieding heeft, is dit enorme statief voor je iPad of tablet. Subtiel is anders, maar dit statief maakt het wel mogelijk om lekker onderuitgezakt op de bank te hangen terwijl je naar de favoriete Netflix-series kijkt. En dat met twee handen vrij. Die kun je gebruiken om gretig in een bak popcorn te graaien tot je geen popcorn meer kunt zien.

tablet statief
Tablet statief (Afbeelding: AliExpress)

17,98 euro

Opvouwbaar tablet- en iPad standaard

Deze opvouwbare tablet- en iPad standaard is niet het kleinste exemplaar dat we ooit hebben gezien, maar het is wel een stijlvol ding. Tenminste, als goud en ‘leer’ je ding zijn. Deze kleine standaard laat zich opklappen tot een formaat van zo’n 8 bij 12 centimeter, en kan uitgeklapt worden versteld in hoogte en hoek.

opvouwbaar iPad standaard AliExpress
Opvouwbaar iPad standaard (Afbeelding: AliExpress)

9,62 euro

Typisch AliExpress:

Minder goud en minder nep-leer: zie hier een nog kleiner opvouwbare standaard voor tablets en iPads. Dit kleine gadget heeft een formaat van ongeveer 14 bij 3 centimeter. Hooo ho ho, wacht eens even, heeft iemand stiekem Photoshop gebruikt voor de onderstaande foto? Betrapt. Behalve als de hand op de foto die van een reus is. Een lengte van 14 centimeter is namelijk twee keer de breedte van onze handpalm. Just saying

mini iPad standaard AliExpress
Mini iPad standaard (Afbeelding: AliExrpress)

17,34 euro

Magnetische tablet houder

De laatste standaard uit dit rijtje is een vrij standaard ding. Het ontwerp lijkt te zijn ‘geïnspireerd’ op dat van Apple’s Mac computers. Wanneer een iPad op het gadget is bevestigd (door middel van een magneet) lijkt het geheel, als je een beetje met je ogen knijpt en wat fantasie gebruikt, op een soort mini iMac.

magnetische tablet houder AliExpress
Magnetische tablet houder (Afbeelding: AliExpress)

16,00 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!