Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 15 apr 2019

AliExpress must-have deal: onmisbare computer-accessoire

Laptops: ze zijn er in vele vormen en maten. Waar de een beschikt over een groter scherm, heeft de ander een arsenaal aan unieke features. Een van deze features is, bijvoorbeeld, de vingerafdrukscanner. Hiermee ontgrendel je, net als op je smartphone, het apparaat met je vinger. Maar wat nou als je nieuwe laptop deze helemaal niet heeft? Dan koop je hem toch gewoon lekker op AliExpress? 

AliExpress must-have deal: portable vingerafdrukscanner

Het ontgrendelen van je computer of laptop kan op veel manieren. Sommige mensen beveiligen het apparaat totaal niet, waarmee een druk op de startknop vaak genoeg is om hem te ontgrendelen. Andere mensen maken gebruik van een wachtwoord, die je simpelweg intikt wanneer daar om gevraagd wordt. Maar er zijn ook mensen die een vingerafdrukscanner op de laptop of computer hebben zitten. Hiermee ontgrendel je het apparaat simpelweg door je vinger op een scanner te leggen en herkent deze, als het goed is, direct dat jij het bent. De computer wordt ontgrendelt en je kunt ermee aan de slag. Maar wat nou als je zo’n scanner wil gebruiken, maar deze helemaal niet op je computer zit?

Dan is AliExpress je allerbeste vriend. De webshop staat vol met fantastische gadgets zoals de USB Fingerprint Reader Module. De naam van het apparaat geeft het eigenlijk al weg: het is een module met een vingerafdrukscanner. Plug het apparaat simpelweg in je windows-laptop of je desktop en je hebt precies wat je nodig hebt. Dit specifieke model is niet beschikbaar voor Mac, maar biedt wel ondersteuning voor Windows 10 en Windows 8. De scanner is ook simpel te gebruiken in combinatie met Windows Hello en leest je vingerafdruk vanuit elke mogelijke hoek. Daarbij belooft de aanbieder ook dat je binnen twee seconde aan de slag kan. Zo snel leest het je vingerafdruk.

AliExpress gadget deal must-have

De USB Fingerprint Reader Module is nu te koop op AliExpress en kost je simpelweg €14,73. Bestellen? Dat kan via deze link!

Reageer op artikel:
AliExpress must-have deal: onmisbare computer-accessoire
Sluiten