Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 28 mei 2019

AliExpress deals: de 5 beste budget smartwatches

De smartwatch werd een paar jaar geleden op de markt gebracht. Het begon met de Apple Watch en werd vervolgens gevolgd door vele andere partijen. Vandaag de dag hoef je geen hoofdprijs te betalen om een smartwatch in huis te halen. Het is een handige gadget om je dagelijks te motiveren om te bewegen, maar je kunt vaak ook zien wie je een bericht stuurt. Dan kun je bepalen of je gelijk moet beantwoorden of niet. We hebben een paar budget smartwatches van AliExpress op een rij gezet.

De 5 beste budget smartwatches van AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

Rinsec smartwatch

We beginnen met de Rinsec smartwatch, een lekkere simpele, maar tegelijkertijd ook degelijke smartwatch. Door hem te synchroniseren met je (Android) smartphone kun je zien wie je belt en kun je gelijk opnemen en via je smartwatch plaatsen. Verder kun je zien wie je een berichtje stuurt, houdt de pedometer bij hoeveel beweging je hebt en kun je een alarm zetten vanuit je smartwatch om op het juiste moment wakker te worden. Ook kun je op afstand via je je Android smartphone de foto-app openen en een foto maken. Te koop vanaf 9,31 euro bij AliExpress.

budget smartwatches AliExpress

Het Fitbit alternatief

Wanneer je iets wilt hebben dat vooral al je bewegingen bijhoudt, dan is de Fitbit vaak het beste device. Maar die kost vaak wel wat. Deze naamloze activiteitstracker doet min of meer hetzelfde. Hij is te gebruiken met zowel een Android als een iOS-device en houdt dagelijks bij hoeveel beweging je hebt, hoe het er met je hartslag voorstaat, hoeveel slaap je hebt en hoeveel calorieën je verbrandt. Qua smartwatch-functionaliteiten houdt hij bij wanner je een bericht krijgt of je gebeld wordt. Vanaf 10,69 euro bij AliExpress te koop.

budget smartwatches AliExpress

Getihu smartwatch

Het grappige aan de Getihu smartwatch is dat je hem op twee manieren kunt gebruiken. Hij kan via bluetooth verbonden worden met een smartwatch en op die als een verlenging te gebruiken. Maar je kunt er ook een simkaart in zetten en op die manier hem als een soort mini smartphone te gebruiken. Of dat laatste lekker gaat werken, dat valt nog te bezien, maar het feit dat het kan, is wel grappig. Verder heeft hij de standaardfuncties als een pedometer en een functie die bijhoudt hoe goed je slaapt. Vanaf 10,79 euro is hij te koop.

budget smartwatches AliExpress

Gonoker smartwatch met rond scherm

Heb je liever een smartwatch die gebruik maakt van een rond scherm, dan kun je terecht bij Gonoker. Deze smartwatch oogt als een normaal horloge, zeker wanneer je gebruik maakt van een skin die via wijzers aangeeft hoe laat het is. Maar darbuiten kun je er van alles mee doen. Hij is vooral bedoeld om te koppelen aan een Android-device en dan kun je alles doen wat je wilt. Facebook-berichten komen er op binnen, net als gesprekken en Twitter-mentions. Op die manier kun je vanaf je smartwatch perfect bijhouden wat er gaande is. Vanaf 11,89 euro is hij te halen bij AliExpress.

budget smartwatches AliExpress

Sport IP68 Fitbit alternatief

Ook de Sport IP68 smartwatch is er één die doet denken aan een Fitbit, maar dan de luxere versie. Hij is te gebruiken met zowel Android als iOS-devices en beschikt over een vierkant scherm, waarop je van alles en nog wat kunt bijhouden. Zo kun je in één keer zien hoe het weer er voor staat, hoeveel beweging je hebt gehad, hoe het met je hartslag er voor staat en ga zo maar door. Het enige vreemde is de stockfoto, waarbij iemand in ruste een hartslag van 203 heeft. Of dat een voorbode is van de kwaliteit van de smartwatch, dat houden we even in het midden. Vanaf 21,23 euro is hij te koop bij AliExpress.

budget smartwatches AliExpress
Reageer op artikel:
AliExpress deals: de 5 beste budget smartwatches
Sluiten