Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 29 mei 2019

AliExpress deals: 5 uitstekende smartphone-houders voor in de auto

In de auto is het natuurlijk niet de bedoeling dat je gaat lopen appen met vrienden. Maar wanneer je geen naviatyiesysteem in de auto hebt, dan kun je via Google Maps alsnog zien waar je naar toe moet.

Of als je even snel wilt zien wie je belt (en je dan handsfree praat), dan is het handig om goed het beeld van de smartphone te zien terwijl je rijdt. Een smartphonehouder is dan een uitkomst. En die hoeven echt niet duur te zijn als we kijken naar de mogelijkheden die AliExpress brengt.

Vijf uitstekende smartphonehouders van AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

GETIHU magnetische telefoonhouder

We beginnen dit overzicht met een simpele telefoonhouder van Getihu. Deze maakt gebruik van een magneet. Daarvoor moet je wel een stukje metaal op je smartphone pakken en vervolgens plakt dat op het stukje magneet. Die magneet klem je overigens weer in het rooster van de airco. En dan zit het strak. Je kunt zelf bepalen of je de telefoon dan verticaal of horizontaal wilt plaatsen, maar je hoeft je geen zorgen te maken op het moment dat je over een hobbel knalt. Vanaf 1,81 euro is hij te koop bij AliExpress,

smartphonehouders van AliExpress

Emiup klemhouder

Mocht je geen zin hebben om iets op je smartphone te plakken? Dan kun je er voor kiezen om deze klassieke klemhouder te halen. Ook deze klem je vast op het rooster van je airco. Door het gewicht van de smartphone die de onderste klem naar beneden drukt, worden de zijklemmen ook geklemd en zit je smartphone goed vast. Het is een simpel, maar doeltreffend systeem. Voor 2,58 euro haal je hem bij AliExpress.

betaalbare smartphones van AliExpress

Kisscase houder voor op het ruit

De Kisscase smartphonehouder is er eentje die je als klassiek mag bestempelen. Hij maakt gebruik van een zuignap waarmee je hem vastmaakt op het ruit. Vervolgens plaats je de smartphone in de houder en wordt hij automatisch vast geklemd. Mocht je je ruit schoon willen houden, dan is het overigens ook mogelijk om hem op het dashboard vast te zetten. Vanaf 5,90 euro is hij bij AliExpress te koop.

betaalbare smartphonehouders van AliExpress

Baseus magnetische smartphonehouder

Net als het eerste product is de de Baseus magnetische smartphonehouder er eentje die gebruik maakt van een magneet om je smartphone vast te houden. Het verschil zit hem er alleen in dat je deze houder op het dashboard vast plakt. Op die manier zit hij iets hoger dan wanneer je hem op het rooster van de airco plaatst. Als hij eenmaal zit, dan kun je hem nog wel 360 graden draaien om zo te bepalen hoe hij er het beste voor staat. Hij is vanaf 2,36 euro te koop bij AliExpress.

betaalbare smartphonehouders van AliExpress

Simple fast smartphonehouder en oplader in één

Het laatste product is er eentje die twee vliegen in één klap slaat. Naast het feit dat dit een houder is die je smartphone goed vastklemt, is het tegelijkertijd ook een draadloze oplader. Op die manier kun je je smartphone inzetten en hoef je daarna niet nog te gaan klooien met het trekken van een draadje naar de smartphone toe. Die heb je gewoon standaard in de houder zitten en zodoende word je telefoon van stroom voorzien terwijl je een navigatie app gebruikt. Vanaf 18,05 euro is hij te koop bij AliExpress.

betaalbare smartphonehouders van AliExpress

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AliExpress deals: 5 uitstekende smartphone-houders voor in de auto
Sluiten