Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 25 mei 2019

AliExpress deals: de 5 beste battery cases voor smartphones

Onze smartphone is vaak ons meest waardevolle bezit. We gebruiken hem vaak de hele dag door. En omdat we er zoveel mee doen, heeft de batterij het zwaar. Laatst keken we al bij AliExpress bij de mogelijkheden op het gebied van de powerbank. Maar dan moet je wel zo’n ding de hele tijd meeslepen. Je kunt er ook voor kiezen om een hoesje te kopen met daarin een batterij. Je smartphone is dan wel iets dikker, maar het voordeel is dat je qua batterij twee tot drie keer zolang mee kan. We hebben per populair model een handige batterij charge case gevonden.

Vijf battery charge cases van AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

Universele battery charge cases

We beginnen dit overzicht met een universele battery charge case. Het is er eentje die zowel geleverd kan worden met Micro USB, Type C USB en Lightning, waardoor het geschikt is voor eigenlijk elke smartphone. Met deze batterij voeg je zo’n negen milimeter toe aan de dikte van je telefoon, dus dat valt op zich wel mee. Met een gewicht van zo’n 60 gram word je telefoon ook niet gelijk een stuk zwaarder. Hij beschikt over 2800 mAh, waarmee je een gemiddelde telefoon tussen de 50 en 80 procent kunt opladen. Scoor hem hier vanaf 28,75 euro bij AliExpress.

battery charge cases

iPhone XS Max case

Het tweede product is er één die specifiek is gemaakt voor de iPhone XS Max. Deze is dus niet te gebruiken voor een ander model. Het is een hoesje met daarin een batterij van 5000 mAh, wat dus een flinke unit is. Je kunt het hoesje er altijd omheen laten, want met je externe kabel laad je zowel het de battery charge case als de interne batterij op. Hierdoor kun je je iPhone XS Max één volledige charge beurt geven en gaat hij dus twee keer zo lang mee. Hij is zowel in zwart als in rood beschikbaar en maakt de smartphone niet veel dikker. Scoor hem hier vanaf 17,58 euro bij AliExpress.

battery charge cases van AliExpress

iPhone XR case

Heb je echter de iets kleinere iPhone XR? Dan hebben we van hetzelfde merk ook een iets kleinere hoes die speciaal is gemaakt voor de iPhone XR. Ook dit geeft je 5000 mAh en verlengt de levensduur van je batterij met zo’n honderd procent. Kortom, een handige gadget om te hebben. Hij is voor 16,69 euro te koop bij AliExpress.

battery charge cases van AliExpress

Huawei P30 case

De Huaweei P30 is één van de populairste smartphones met Android op dit moment. Mocht je die smartphone in je bezit hebben en je wilt hem de hele dag door gebruiken, dan is deze battery charge case handig. Hij beschikt over 4700 mAh, wat genoeg is om hem een keer helemaal op te laden. Daarnaast is hij ook niet al te dik, waardoor je er niet veel van merkt. Hij is beschikbaar in het zwart en het blauw en is naast batterij ook gelijk een hoesje. Hij is bij AliExpress vanaf 16,14 euro te koop.

battery charge cases van AliExpress

Samsung Galaxy S8 en S9 battery charger

Het laatste product in dit lijstje is een oplader die je kunt gebruiken bij de Samsung Galaxy S8, S9, de Note 8 en de Note 9. Het is daarbij even handig bij het aanschaffen van het product om het juiste model te selecteren. De opladers varieren van de 4700 mAh en 5200 mAh afhankelijk van het model dat je kiest. Het komt er op neer dat je hem gewoon een volle keer kan opladen en zo er langer van kan genieten. Het hoesje zit netjes om je telefoon heen en is niet al te dik. Hij is te koop bij AliExpress vanaf 20,02 euro.

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
AliExpress deals: de 5 beste battery cases voor smartphones
Sluiten