Top vijf bizarre AliExpress koopjes die je moet checken #4: Trump komt in actie

AliExpress staat vol met handige, opvallende en soms ronduit bizarre producten. Elke week zetten we er vijf voor je op een rijtje. Soms rondom een specifiek thema, maar meestal gewoon totaal random. Vandaag vegen we onze billen af met Trump en schiet je bierdopjes op je beste vrienden af. 

Lekker shoppen op AliEpress

AliExpress is het absolute walhalla voor elke online koopjesjager. Je kunt er talloze producten vinden, van de prachtigste kleding tot de meest bizarre gadgets. Het toffe is dat het allemaal bijna niks kost, en dat het ook nog eens gratis naar je op wordt gestuurd. In dit artikel leggen we je uit hoe je producten op AliExpress kunt kopen, en waarom het veilig is.

Laad je smartphone op middels zonlicht

We beginnen meteen met de meest prijzige gadget uit dit lijstje, maar wel eentje waar je elke dag wat aan hebt.  Het gaat om een oplader voor je smartphone. Bij deze oplader komt er echter geen stopcontact aan te pas. Je kunt je toestel dankzij deze gadget namelijk opladen middels zonlicht. Bevestig de oplader met behulp van de zuignappen op je raam en opladen maar!

AliExpress

Wil je overdag je toestel gebruiken? Geen probleem, want ook als je toestel niet eraan hangt wordt de gadget opgeladen. Zo kun je het gewoon als een losse accu gebruiken voor onderweg. De capaciteit is daarvoor wel vrij beperkt, maar ach, het is een leuk extraatje. Voor 18 euro haal je er een in huis.

Bier in het zwembad

De zomer komt er bijna aan, zoals we de afgelopen week hebben mogen ervaren. Lekker met een koud drankje aan de rand van het zwembad zitten, genieten van de zon. Maar wat nou als je dat zwembad in wil duiken zonder je biertje achter te laten? Precies, dan heb je een groot probleem.

AliExpress

Gelukkig schiet AliExpress je voor slechts 3.50 euro te hulp. Binnenkort kan je biertje namelijk gewoon het zwembad in middels zijn eigen zwembad. En wat voor een, want het is een knalroze flamingo. Bovendien kunnen je vrienden ook meedoen, want je krijgt er meteen maar liefst zes!

Bieropener die dopjes afschiet

We blijven even bij het bier, want dit prachtproduct konden we niet aan jullie voorbij laten gaan. Vorige week lieten we nog een creatieve bieropener zien, maar dit exemplaar spant de kroon. Middels deze gadget kun je na het openen van je biertje ook nog eens het dopje op iets of iemand afschieten.

AliExpress

We hebben geen idee of het goed werkt, maar gezien de positieve recensies en de lage prijs durven we wel een gokje te wagen. Voor 2.18 euro kun je zelf een mooi kleurtje uitkiezen. Je kunt de gadget aan je sleutel hangen, zodat je altijd op feestjes de show kunt stelen met je lanceerkunsten. Prachtig!

Prachtige trui

Op AliExpress kun je ook een hoop kleding vinden, van nette overhemden tot… dit. Heb je ook weleens van die dagen dat je je liefde voor pizza aan de wereld wil verkondigen, maar het ook tijd is om je gespierde bovenlijf te tonen? Je kunt afscheid nemen van dat dilemma, want met deze fantastische trui doe je gewoon allebei!

AliExpress

Waarom dit bestaat? Daar zouden wij ook graag het antwoord op willen weten. Wat we wel weten, is dat je er voor 12.50 euro al eentje in huis kunt halen. Dat is toch geen geld voor zo’n meesterwerk? Check trouwens ook even de rest van de store, want deze verkoper stikt van de creatieve truien en shirts.

Je billen afvegen met de president van Amerika

Ben je alle bizarre acties van Trump ook zat en wil je in opstand komen? Laat dan je rebelse kant naar buiten komen met deze toiletrollen. Veilig vanaf je toilet protesteren middels creatief toiletpapier: beter kan het niet.

AliExpress

Ben je van fan Donald Trump en is Hillary Clinton volgens jou de grote schurk? Ook dan heeft deze verkoper de juiste toiletrol voor je klaarliggen. Voor 2.41 euro haal je al zo’n speciale rol in huis. Iets duurder dan bij de lokale supermarkt, maar dan heb je ook wat!

Dat waren weer de gadgets van deze week. Wees niet getreurd, want je kunt ook de bizarre gadgets van de Aldi, Lidl en de Action checken. Bovendien staan de koopjes van de vorige weken ook nog gewoon op AliExpress. Je kunt ze hier allemaal vinden.