Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #32

Elke week zetten we weer mooie gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest gekke accessoires tot nuttige gadgets: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De tofste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met heerlijke hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Smartphone-rig

Hoe maken al die YouTubers toch zulke mooie opnames met hun smartphones? Je kent die reclames van Apple wel: schitterende beelden, ‘Shot on iPhone’. Stiekem is dat echter niet het hele plaatje. Ze gebruiken allerlei apparatuur. Sure, de video zelf wordt opgenomen met een iPhone, dat wel. Wil jij zelf een extra microfoon of lamp gebruiken bij het filmen?

AliExpress smartphone rig

Dan kun je goedkoop beginnen door eens op AliExpress te kijken. Daar vind je de bovenstaande smartphone-rig voor slechts 12.63 euro. Nee, de microfoon en extra lamp zijn niet inbegrepen, maar die kun je elders op AliExpress ook spotgoedkoop vinden. Bovendien zorgt de rig er alleen al voor dat je stabieler filmt. Een mooi begin van een video-carrière?

Sneeuwbal-kanon

De winter breekt alweer aan. De kans op echte sneeuw is nihil, maar dat mag de pret niet drukken. Het is tijd om je voor te bereiden op epische sneeuwgevechten. Hoe trek jij dit jaar ten strijde? Met een angstaanjagende uitrusting natuurlijk! Ome Ali is gelukkig je beste vriend.

Sneeuwbal geweer kanon

Met dit sneeuwballen-kanon durft niemand het meer tegen je op te nemen. Je kunt in een keer drie sneeuwballen opscheppen, om ze vervolgens snel af te vuren met een rubberen band. Meldt de sneeuw zich toch af voor je feestje? Dan kun je ook pingpong-balletjes gebruiken. Dat is dan 17,30 euro alstublieft.

Privé-bioscoop

Sommige gadgets op AliExpress zijn net te duur om even uit te proberen. Dat geldt ook voor deze fascinerende privé-bioscoop. Het gaat om een bril met oordopjes die je op je hoofd kunt dragen. Vervolgens kun je ultrascherpe films kijken, zelfs in 3D. Althans, dat is wat de productbeschrijving belooft.

Het klinkt ontzettend handig en recensenten zijn dan ook lovend, maar dit is een typisch gevalletje van eerst zien, dan geloven. En helaas kost dat zien minimaal 68,41 euro. Je kunt immers niet de lokale AliExpress in lopen, want die bestaat niet. Voor dat geld ziet het er op de productfoto’s ook net wat te goedkoop uit… Ach, je moet er wat voor over hebben om er als een personage uit Star Trek uit te zien.

Dubbelwandige koffiemok

Even heel iets anders. Naast gekke gadgets en bizarre producten kun je op AliExpress namelijk ook hele degelijke, normale koopjes vinden. Huishoud-accessoires waar je je hier blauw aan betaalt, maar die op het Chinese platform een stuk goedkoper zijn. Mede-shoppers zijn vooral zeer enthousiast over deze transparante koffiemok.

AliExpress koffiemok

Door de dubbele wand brand je niet je vingers aan het hete goedje. Bovendien ziet het geheel er ook nog eens zeer strak uit, maar blijft de prijs vrij laag. Je kunt kiezen uit twee formaatjes, waarvan de kleinste 8,19 euro kost.

Smartphone-microscoop

We hebben een mooi speeltje op AliExpress gevonden. Het is een microscoop die je op je smartphone kunt klemmen, inclusief LED-verlichting. Het is bizar hoe ver je als het ware in kunt zoomen op alledaagse voorwerpen, zeker gezien de prijs.

Dit hebbedingetje kost namelijk slechts 2,40 euro. Het blijft bovendien een verslavend speeltje, omdat je vrijwel elk object op een hele andere manier kunt gaan zien. Van de haren van je hond tot de textuur van een banaan. Tof!

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe aanbevelingen? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #32
Sluiten