Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #34

Elke week zetten we nuttige gadgets van AliExpress voor je op een rijtje. Van de meest bizarre accessoires tot nuttige hebbedingetjes: dit is jouw wekelijkse portie met hebbedingetjes die je niet kunt weerstaan!

De beste AliExpress gadgets

AliExpress staat vol met heerlijke hebbedingetjes die je nooit in Nederlandse winkels zult tegenkomen. Wij maken je wegwijs in het online walhalla door elke week vijf leuke koopjes op een rijtje te zetten. Nog niet bekend met AliExpress? In deze WANT Guide leggen we je uit hoe AliExpress werkt. Of check welke spullen je absoluut niet op AliExpress moet kopen.

Arsenaal voor je sneeuwbalgevecht

Het heeft afgelopen week flink gesneeuwd, ontzettend zelfs. Sneeuwbalgevechten zijn dan natuurlijk een must, maar heb je ook het juiste arsenaal in huis? Vorige week toonden we je al een sneeuwbalkanon, maar dit keer pakken we het iets subtieler aan. Voor slechts 0,58 euro heb je al een sneeuwbal-schep.

Sneeuwbal AliExpress Je hebt meteen perfect ronde sneeuwballen te pakken, klaar voor gebruik. Bovendien kost het bijna niks, waardoor je bijvoorbeeld voor een feestje een flink aantal kunt bestellen. Wellicht heb je het te laat in huis, maar ach, ook volgend jaar wordt het weer winter toch?

Piano-vorkjes

Je hebt een verjaardag, of een ander feestje, en je serveert lekkere hapjes. De fameuze saté-prikker is dan onvermijdelijk natuurlijk. Maar ja, ook behoorlijk saai. Maak het feestje speciaal en investeer in deze plastic stukjes kunst. Je kunt ze gebruiken als vorkjes, saté-prikkers of decoratie.

Piano satéprikker AliExpress

Wat een uitvinding, wat een creativiteit! Hoe kom je er toch op. Het ziet er enig uit, en kost slechts 2,90 euro. Je kunt zelfs een kleurtje uitkiezen. Leuk cadeautje ook voor een muzikaal type. Check voor meer cadeautjes trouwens ons kerstmis-dossier!

Patathouder voor in de auto

AliExpress staat vol gadgets in je auto, maar deze spant de kroon: een dashboardhouder voor je frietjes. Stel je gaat langs de McDonald’s, door de McDrive. Dan is de kans dat je patat op weg naar huis al aan de lauwe kant wordt. Dat kan natuurlijk niet. Zet je zakje patat dan gewoon in deze patathouder, en snack onderweg alvast lekker een aantal frietjes.

Car Fries Holder aliExpress

Zo makkelijk kan Chinese innovatie zijn. Is het fris? Jazeker, want dit hebbeding kan gewoon je vaatwasser in. Gasten zullen je raar aankijken, maar dan kun jij ze gewoon wijzen op de wondere wereld die AliExpress heet. Je kunt deze gadget trouwens ook tussen de twee stoelen in bevestigen, zoals je op de bovenstaande foto ziet. Dat is dan 2,10 euro alstublieft.

Document-scanner

Nu is het tijd voor een echte gadget, en wat voor een! Wist je dat er scanners bestaan waarmee je razendsnel tekst kunt digitaliseren? Stel je hebt een samenvatting op papier, die je eigenlijk aan wil passen. Met deze intrigerende gadget scan je snel even de tekst, en het verschijnt razendsnel in beeld op je computer.

AliExpress document-scanner

Het ligt natuurlijk maar net aan je beroep, opleiding of hobby, maar de iScan kan je een hoop tijd besparen. Originele naam trouwens. Voor 39,99 euro heb je een zwart of wit exemplaar in huis.

Avocado-houder

Avocado’s zijn nog altijd helemaal in. Lekker gezond, lekker vers. Je kunt het op talloze manieren gebruiken, of het nou om een ontbijt, lunch of diner gaat. Maar ja, hoe bewaar jij de vrucht wanneer je bijvoorbeeld maar de helft hebt gebruikt? In een zakje? Of los in de koelkast?

Avocado AliExpress

De oplossing is dit plastic hebbedingetje van AliExpress. Hierin doe je de avocado, je maakt het riempje vast en zo blijft de vrucht vers. Voor 3,40 euro smaakt jouw portie avocado voortaan ook een stuk verser.\

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Top vijf bizarre AliExpress koopjes en gadgets die je moet checken #34
Sluiten