Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 2 mrt 2019

AliExpress gadget van de dag: douche thermometer

Als je gaat douchen vind je doorgaans het water op een bepaalde temperatuur het fijnst, maar het kan nog best lastig zijn om elke keer precies die temperatuur meteen te pakken te krijgen. Meestal moet je telkens even voelen en af en toe verbrand je uiteraard ook je vingers. Mocht je nou altijd precies willen weten hoe heet het water is dat uit je douchekop komt, kun je bij AliExpress terecht voor een douche thermometer.

Thermometer ook voor kranen

We zeggen douche thermometer, maar je zou het ding ook kunnen installeren bij je kranen, zodat het water uit de kraan bijvoorbeeld altijd een aangename temperatuur heeft wanneer je je handen wast. Want niet alleen te heet water kan vervelend zijn, maar je handen wassen met ijskoud water in de winter is het ook niet. De thermometer in kwestie is redelijk makkelijk te installeren. Het enige dat je hoeft te doen is wat dingen losdraaien, de thermometer ertussen doen en het losgedraaide weer terugzetten.

AliExpress douche thermometer
AliExpress douche thermometer

Geen batterijen nodig

Vervolgens kun je op een zwart-wit (Dark Mode) display zien wat de temperatuur is van het water dat uit je douchekop of kraan komt. Dankzij de LED-verlichting kun je dat zelfs ook nog in het donker doen. Het display is 360 graden roteerbaar en kun je dus precies regelen dat je het daadwerkelijk goed kunt zien. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over het verwisselen van batterijen. Het apparaatje weet namelijk zelf energie te genereren dankzij het water dat er doorheen loopt.

AliExpress douche thermometer

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de douche thermometer scoren bij AliExpress voor 19,11 euro. Tot morgen is er echter een actie en hoef je maar 13,38 euro te betalen. De thermometer komt in een metalen uitvoering, zodat het bij de meeste mensen erop zal lijken alsof hij gewoon bij je douche setup hoort. Mocht je je badkamer al helemaal naar een hoger niveau willen tillen, kun je ook je hele douche vervangen. Volgens Tim Cook is dit namelijk de douche van de toekomst.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress gadget van de dag: douche thermometer
Sluiten