Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 22 jun 2019

AliExpress Must-Have deal: douchekop met filter en lichtjes

Douchen doen we (hopelijk) allemaal en in Nederland hebben we het gelukkig redelijk getroffen met de kwaliteit van het water dat uit de douchekop komt. Toch is het natuurlijk geen spik en span bronwater waar je mee te maken hebt en dat kan bij sommige mensen voor huidirritaties zorgen. Gelukkig is daar een simpele oplossing voor en AliExpress heeft het in de vorm van een douchekop, die meteen je water filtert. En als cherry-on-top krijg je er meteen ook handige sfeerverlichting bij.

Tweevoudig filtersysteem

De douchekop is gevuld met kleine bruine bolletjes, die dienst doen als een zogenaamde anion filter. Deze zou ervoor moeten zorgen dat onzuiverheden uit je water worden gehaald, zodat het water dat uiteindelijk uit de douchekop komt een stuk schoner is dan voorheen. Daarnaast zijn er ook zwarte bolletjes van de partij, die dingen als zware metalen en bacteriën aan zouden moeten pakken.

AliExpress douchekop

Gekleurde temperatuurindicatie

Zoals gezegd zorgt de AliExpress douchekop ook voor gezellige lichtjes in de badkamer. Je kunt het zien als een soort sfeerverlichting om extra te ontspannen tijdens je douche, maar de lichten hebben daarnaast ook een andere functie. Ze geven je namelijk een indicatie van hoe warm of koud het water is. Groen licht betekent een temperatuur tussen de 0 en 26 graden, terwijl blauw weer staat voor een temperatuur van 26 tot 37 graden. Als je water extreem heet is, krijg je rood en zou de temperatuur maximaal 45 graden moeten zijn.

AliExpress douchekop

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de douchekop bij AliExpress bestellen voor zo’n 8 euro en er komen gelukkig geen verzendkosten bij. Als je eigenlijk niet geïnteresseerd bent in kleurtjes die de temperatuur aangeven, is er ook nog een ander model dat standaard de drie kleuren mixt. Die kun je scoren voor 7,76 euro.

Een andere opvallende douchekop is dit Star Wars model. Hij filtert je water niet voor je, maar zorgt er wel voor dat je elke ochtend met de tranen van Darth Vader kunt douchen.

 

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: douchekop met filter en lichtjes
Sluiten