Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 22 mei 2019

AliExpress Must-Have deal: draadloze oplader voor in de auto

Behoorlijk lang hebben we moeten aanhoren hoe draadloos opladen er eindelijk aan zat te komen en hoewel we nog steeds niet echt draadloos kunnen opladen vanaf een behoorlijke afstand, hebben we tegenwoordig al wel weer een tijdje draadloze opladers. Hiermee kun je bijvoorbeeld je smarthone opladen zonder te hoeven priegelen met een kabel. En niet alleen thuis kan dat, maar ook in de auto. Zo kun je bij AliExpress een handige draadloze oplader scoren voor onderweg.

Draadloze oplader en houder

Het gaat om een 10 watt oplader, die in eerste instantie meer lijkt op een houder voor je smartphone om handsfree te kunnen bellen. En inderdaad kun je het ding ook als houder gebruiken. Het bijkomende voordeel is echter dat terwijl de houder je smartphone op een handige plek voor je vasthoudt, hij je toestel meteen ook kan opladen. Aan de achterkant vind je een USB-C poort om de oplader zelf van elektriciteit te voorzien en die kun je natuurlijk koppelen aan de aansteker van je auto om onderweg te kunnen blijven opladen.

AliExpress draadloze oplader auto

Op meerder manieren vast te maken

De houder kun je makkelijk ergens bij je dashboard vastzetten, met het vacuüm mechanisme. Ook zou je hem vast kunnen installeren in het rooster bij de luchtopening voorin. Nadat je het ding hebt geïnstalleerd hoef je alleen je smartphone erin te leggen en hoef je niet meer na te denken over een mogelijk lege batterij. En als je bijvoorbeeld even op iemand in de auto moet wachten, houdt de oplader je smartphone voor je vast terwijl je lekker van een aflevering van je favoriete serie geniet

AliExpress draadloze oplader auto

Bestellen bij AliExpress

Je kunt de draadloze oplader bij AliExpress scoren vanaf 10,51 euro. Er zijn verschillende pakketten met variërende bijgeleverde accessoires en voor het duurste pakket betaal je 16,11 euro. Verrassend genoeg kun je overigens  je iPhone ook opladen zonder kabel of draadloze oplader. Dit is hoe je dat doet.

AliExpress

Reageer op artikel:
AliExpress Must-Have deal: draadloze oplader voor in de auto
Sluiten