Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Digital 26 mei 2020

AliExpress gaat next-level: volledig huis voor een prikkie te koop

AliExpress heeft in de loop der jaren onze harten wel een klein beetje veroverd. Voor een appel en een ei sla je de tofste gadgets op de kop. Maar wat nou als we je vertellen dat jij ook je volgende housewarming kan geven in je eigen gekochte huis van AliExpress. Dan wordt je toch helemaal leip?

Je zou denken dat het een grote grap is, maar dat is dus niet het geval. Op AliExpress is het mogelijk om je eigen huis aan te schaffen. Hoe, wat, wie, waar? We leggen het je in dit artikel uit!

Koop je huis op AliExpress

Normaal gesproken ga je naar AliExpress voor een tof telefoonhoesje, of accessoires voor je Nintendo Switch. Maar dit keer niet. Nee, dit keer tik jij een heus huis op de kop. Een huis die je aanschaft voor een prikkie bij AliExpress.

De huurprijzen stijgen de pan uit en een huis kopen zit er al helemaal niet meer bij voor de meeste. Tijd om zelf aan de slag te gaan! En nu kan jij een hele mooie boomhut bouwen, maar je kan ook gewoon een heel huis bestellen op AliExpress. Moet je hier en daar wel wat knutselen, maar dan heb je ook wat!

AliExpress huis kopen
Je eigen huis van AliExpress! (Screenshot: WANT)

We kunnen heel diep in detail treden, maar het concept is vrij simpel. Je koopt een IKEA bouwpakket bij AliExpress en gaat vervolgens aan de slag om dat pakket in elkaar te zetten. Ditmaal doe je dat niet bij de klötviöl boekenkast, maar bouw je gewoon je eigen Tiny house.

Zo tik je er hier eentje voor nog geen €8500 op de kop. Van vierkante kantoortjes to heuse villa’s: je koopt ze er allemaal. Hoe het precies zit met de betrouwbaarheid van deze huizen, de levertijd en de daadwerkelijke levering houden we nog even in het midden.

Ga naar AliExpress, koop je huis en het enige wat je nog nodig hebt is een stuk land waar dit ding op kan staan. Klaar is Kees (of welke naam u dan ook mag dragen!).

Reageer op artikel:
AliExpress gaat next-level: volledig huis voor een prikkie te koop
Sluiten