Tien elektronische AliExpress gadgets onder de 10 euro

Elke week selecteren we de beste koopjes en gadgets op AliExpress. Dat kan van bizarre knuffels tot complete tractoren gaan. Dit lijstje pakken we het anders aan: we zetten 10 elektronische gadgets op een rijtje, voor onder de 10 euro. Zo kun je ook met een kleiner budget mooie gadgets in huis halen. Nog niet bekend met AliExpress? Check dan dit artikel, zodat je altijd veilig bent.

Automatische kledingroller

Heb jij ook continu allemaal onwelkome pluisjes op je kleding zitten? Voor minder dan 2,00 euro ben je er vanaf. Dit is een automatische kledingroller. Met twee AA-batterijtjes heb je een compleet pakketje. Zet het apparaatje aan, en de magie doet de rest. De overmatige pluisjes verdwijnen vanzelf in het blauwe compartiment. De eerste gebruikers zijn in ieder geval zeer enthousiast!

AliExpress kledingroller

Stappenteller

Wil je weten hoeveel stappen je per dag zet? Niet meer, niet minder? Dan is dit een mooi koopje voor je. Waarom zou je honderden euro’s besteden aan een wearable met allemaal slimme functies, als je voor een paar euro ook die ene functie kan krijgen, die je wilt? We geloven het zelf ook bijna niet, maar deze gadget heb je voor 1,49 euro in huis!

Stappenteller AliExpress

Robotvisjes

Deze visjes kosten een half fortuin in je lokale speelgoedwinkel. Zonde, want de technologie is spotgoedkoop. Schaaf die winstmarges er lekker vanaf en maak een jarig kind in je omgeving blij met een vermakelijk cadeautje: een robotvisje dat in een echte kom rond kan zwemmen. Kost je 1,39 euro.

Robotvis

Bandendrukmeter

Dit is een van die gadgets, die je misschien beter niet op AliExpress kunt bestellen. Toch wilden we deze luchtdrukmeter wel even noemen, want gebruikers zijn laaiend enthousiast. De resultaten zijn vrij accuraat, aldus de klanten die je voorgingen. Met dit handige hebbedingetje kun je ten alle tijde de luchtdruk van je autobanden meten. Wel zo veilig! Handig om als backup in je dashboardkastje te hebben liggen. Dat is dan 3,90 euro alstublieft!

Bandendrukmeter AliExpress

Mini smartphonespeaker

Voor 2,28 euro kun je een speakertje kopen dat beter geluid produceert dan je smartphone’s speakers. Althans, als jouw toestel nog een 3.5mm headphone jack heeft. Daar kun je dit mini-speakertje namelijk inpluggen. Het resultaat is een vrij indrukwekkend geluid, al blijft het natuurlijk matig ten opzichte van full-size speakers. Maar ja, die zijn niet zo compact!

Smartphonespeaker

LED-microscoop voor smartphone

Oplettende lezers hebben deze accessoire al eerder in onze Ali-rubriek voorbij zien komen. Dit is een LED-microscoop voor op je smartphone, een extra lens dus. Je kunt minuscule details waarnemen, waardoor alledaagse objecten opeens reuze-fascinerend worden. Mooie bonus: je kunt er natuurlijk meteen een foto van maken. Een hoop plezier voor slechts 2,52 euro.

Microscoop smartphone

Bluetooth muis

Voor slechts 1,75 euro kun je al een degelijke Bluetooth-muis scoren. De recensies zijn zeer positief. Bovendien ziet deze muis er zeer strak uit, met een design dat net iets teveel op de draadloze muizen van Apple lijkt. Maar dat mag de pret niet drukken, want je mag je eigen kleurtje uitzoeken! Dat kan bij de grote Appel niet ?.

Elektronische Bluetooth muis

All-in-one kaartlezer

Dit is de kers op de taart, de magie van AliExpress. Voor 0,24 euro heb je een all-in-one kaartjeslezer voor je laptop of computer. Deze USB-gadget slikt allerlei soorten geheugenkaartjes, en is daarmee een onmisbare accessoire in elke laptoptas. Maar die prijs! Voor dat geld wordt dit stukje electronica gemaakt, verkocht en gratis naar je deurmat gestuurd. In dit artikel leggen we uit hoe dat kan.

Kaartlezer USB

USB-onderzetter

Laten we eerlijk zijn: we hebben geen idee of dit product echt werkt. Het idee is simpel: je bent aan het werk op je laptop, maar je wilt niet dat je koffie of thee koud wordt. De oplossing? Een USB-onderzetter. Deze futuristisch vormgegeven onderzetter verwarmt continu je mok. Briljant toch? Dit hebbeding kost 3,49 euro.

Onderzetter

USB LED-lamp

Half AliExpress staat vol met LED-lampjes die je in een USB-port kunt pluggen. Dit exemplaar blijft echter onze favoriet, zowel vanwege het design als vanwege de prijs. Voor 3,80 euro zweeft er een schattig astronautje naast je laptop. Ideaal ook voor tijdens het lezen, in combinatie met een powerbank.

Astronaut USB

Check hier nog meer AliExpress koopjes!

Wil je nog meer toffe gadgets vinden? Bekijk dan de beste deals van de Aldi, Lidl en Action van deze week. Of bekijk onze vorige AliExpress-lijstjes, vol met boeiende koopjes die nog steeds verkrijgbaar zijn. Meer weten over hoe het bestellen op AliExpress werkt? Check dan onze WANT GuideHier leggen we je uit hoe je gratis producten op Ali kunt scoren.

Reageer op artikel:
Tien elektronische AliExpress gadgets onder de 10 euro
Sluiten