Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 17 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Typisch AliExpress: 5 bijzondere elektrische voertuigen die je moet zien

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende elektrische voertuigen voor je uitgezocht.

1. Koffer en elektrische step in-één

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is een elektrische step en koffer in-één. Natuurlijk. Deze elektrische step-koffer is hét voertuig voor op het vliegveld. Naar een gate aan de andere kant van het vliegveld gaan was nog nooit zo makkelijk. Al vragen we ons wel af of deze koffer mee mag als handbagage.

elektrische step koffer
Elektrische step en koffer in-één (Afbeelding: Alibaba)

909,99 euro

2. AliExpress topper: Elektrische cruiser fiets

Zie hier een opvallende elektrische fiets met een zilver randje. Nee, met een compleet een zilver frame. De e-bike valt op. En dat is niet alleen positief. Zo is een actieradius van slechts 45 kilometer wat teleurstellend. Al is 45 kilometer wel genoeg om jezelf op en neer naar de supermarkt te bewegen.

elektrische cruiser fiets
Elektrische cruiser fiets (Afbeelding: AliExpress)

1439 euro

3. Elektrische step met drie wielen

Cruisen op een zilveren elektrische fiets? Boooring. Cruisen op deze stevige elektrische step is toch veel relaxter? Om op dit ding vooruit te komen hoef je namelijk niet te trappen. De step met brede wielen en stevige vering ziet er ruig uit. Totdat je het zadel spot dat de e-step doet lijken op een scootmobiel. Is dat jammer? Nee. Het is comfortabel.

elektrische step AliExpress
Elektrische step met drie wielen (Afbeelding: AliExpress)

564,55 euro

4. Elektrische vouwfiets

Zie hier een verdacht soepel uitziende elektrische vouwfiets. De meeste elektrische voertuigen van AliExpress zien er niet zo soepel en gelikt uit. Je kunt dus heel blij worden van deze elektrische vouwfiets, of de alarmbellen kunnen gaan rinkelen. De elektrische vouwfiets heeft een actieradius van 100 kilometer, een borstelloze achterwielmotor en ingebouwde verlichting zodat je goed opvalt wanneer je met dit ding over de weg zoeft.

aliexpress elektrische vouwfiets
Elektrische vouwfiets (Afbeelding: AliExpress)

938,00 euro

5. Typisch AliExpress: Elektrische step voor twee

Elektrisch steppen in je eentje is zó ongezellig. Insert deze elektrische step van AliExpress met ruimte voor twee personen. Wie op het zadel voorop de step gaat zitten? Dat moet je laten bepalen door een ouderwets potje steen-papier-schaar. Ja, de step heeft ingebouwde vering voor het voorwiel, maar we weten allemaal wie de hobbels en bobbels in de weg het hardst voelt. En dan hebben we het nog niet eens over de situatie wanneer er hard geremd moet worden en de voorste persoon de verticale stang opeet. Auch.

elektrische step
Elektrische step voor twee (Afbeelding: AliExpress)

770 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 bijzondere elektrische voertuigen die je moet zien
Sluiten